Prodá Google operační systém Android a prohlížeč Chrome? Možná bude muset

Však to píšu. :+1: Co mi nevyhovuje, co používám ale co bych klidně zahodil… :thinking:

Pouzivam Vivaldi na trech zarizenich . Synchronizace neni problem. Otevrene listy treba z androida muzete otevrit kdekoliv jste prihlasen . Pokud chcete muzete pouzivat i jejich aplikaci na kalendar, rss ctecku( tusim ze podporuje i podcasty), psat si synchronizovane poznamky, muzete si nastavit jak se vam bude na androidu zobrazovat list( jestli se ukaze horni lista s casem, jestli bude andresni radek mizet nebo ne) ,muzete si dat obrazek na domovskou stranku v androidu, muzete si pridat dalsi domovske stranky, muzete si vytvaret seznamy cetby atd. atd. Na synchronizaci souboru s pocitaci pouzivam My Phone Expler. Muzete na psat zpravy, nastavit si ze pokud vam nekdo zavola pc se zlumi na urcitou hlasitost, synchronizovat poznamky , kalendare, sezny hovoru notifikace na pc. Je to dilo nezavislych Nemeckych vyvojaru a pracuje absolutne spolehlive. Pokud budete posilat soubory pres Wifi na kartu zalezi i pochopitelne na rychlosti zapisu SD karty. U Smasungu Pro Plus jsem nenarazil na problem .

1 Like

Co tu píšete, umí většina prohlížečů také. Kdybych měl přemýšlet nad změnou prohlížeče, tak zrovna tyhle důvody by mě nijak neoslovili… Kalendáře, záložky, domovské stánky, výchozí vyhledávání (a mnoho a mnoho dalších) možností ty prohlížeče mají defakto všechny stejné…

Na hovory nepotřebuji tlumit prohlížeč. :+1::grin: To zvládají i widle v základu. A to na W11 používám to propojení telefonu, kdy můžu z pohodlí přijmout hovor na počítači a zvuky se mi stáhnou sami.

Ale díky za názor. Pro někoho se určitě bude hodit takové info.

Jak jako zrlumit prohlizec? Jako jako mluvim o integrovanem kalendari. Kam si muzete nastavit ucty nezavisle. No zminene fumkce urcite nepodporuje Chrome ani Edge. Win 11 nedovoluji kopirovani souboru. Pro nekoho asi jo. Muj point je ze Chrome funkcemi ani vykonem neni určitě nejlepsi.