Originál článek publikovaný na: Jako David a Goliáš: Seznam.cz jde proti Googlu, stěžuje si na jeho praktiky u Androidu
Reklama Seznam.cz a další firmy si stěžují na praktiky Googlu Sepsali otevřený dopis adresovaný členům Evropské komise Tvrdí v něm, že Google porušuje Nařízení o digitálních trzích O tom, že Google je na poli vyhledávačů zcela dominantní, už jsme vás informovali. A nejspíš byste si toho všimli i bez nás. Nicméně, představitelé mnoha států to…
Myslím že seznam má problém s tím že ho uživatelé opouští kvůli praktikám které zavádí a desinformace které šíří
Takže cpát do Androidu search widget na homescreen bez možnosti jednoduchého odstranění Google uměl, ale dát na výběr vyhledávače ne? Na kolika zařízeních máte jednoduchou možnost si vybrat prohlížeč, že zmiňujete “vinu na straně” výrobce?
Všichni z mých známých, kteří chválí Seznam, tak pro jeho překladač a mapy. Nikdo z nich netuší, že Seznam má i nějaké zprávy. Takže pochybuji, že by někdo opustil nejlepší mapy na světě kvůli nějakým zprávám.
Známí se Seznamem jsou mojí noční můrou. Ten poslední, co mi přišel pod ruku, má v emailu stovky nepřečtených zpráv včetně spamu a první velké písmeno píše Caps lockem, Shift mu nic neříká. Takže za mě to tak nějak odpovídá
Mapy jsou perfektní na trek a kolo jinak jsou nepoužitelný
Na kolo už mapy.cz nepoužívám, posuďte sami:
No znám několik lidí, kteří místo aby napsali hledání do adresy, tak napíšou seznam.cz ten otevřou a pak do hledání zadají svůj dotaz.
Já neplánuji když jedu na kole maximálně se podívám kde jsem, měřím si ujetou vzdálenost.