Originál článek publikovaný na:			ChatGPT stojí majlant. Díky tomuhle triku ale můžete hodně ušetřit!
ChatGPT je jedním z nejpopulárnějších jazykových modelů Nabízí omezenou verzi zdarma a také placené tarify s většími možnostmi Našli jsme trik jak ušetřit, i když jen po omezenou dobu ChatGPT je jeden z nejznámějších, ne-li úplně nejznámější jazykový model. Běžní lidé mu říkají nepřesně umělá inteligence. Společnost Open AI ho nabízí široké veřejnosti zdarma, i…
Ty mé dva dotazy týdně by bylo opravdu nevýhodné platit v rámci nějakého tarifu. 
Totální nesmysl ty ceny. Tak zatím mám v rámci S25U i geminy ale už teďka vnímám že chatgpt na odpovědi je lepší. V aplikacích od googlu zase geminy má implementaci atd. Takže tak. Většinou ale jedu. A chatgpt. A zadarmo a v klidu.
Ještě jedna věc když si chci vygenerovat nějaký obrázek co popisu chatgpt tak to je katastrofa a čekám jak blázen. Což asi ve verzi plus je lepší jinak mě nic nenapadá.
Na firemní účet Bussines to bude fungovat taky? 
A taky je asi nutné již mít předplatné aby bylo vlastně co rušit že?
Ohledně firemního účtu těžko říct. Můžeš to zkusit, ono to reálné zrušení chce ještě potvrdit, takže se nemusíš bát, že to zrušíš nechtěně. A ano, špatně se hrozí odchodem, když jsi ještě nepřišel 
Tak jsem se nechal nachytat a zaplatil si měsíc ChatGPT a mám poslední 3 dny do automatického obnovení ale ejhle nikde není možnost již spravovat předplatné jako máte na obrázcích. my.openai.com/account/billing je taky nedostupná stránka. Fakt super, jak tedy předplatné zrušit?
No už vím že je to asi proto že jsem zvolil Bussines plán. Tím jsem ale ztratil absolutně kontrolu nad správou i když jsem správce. Mají to dobře vymyšlené aby jim ovečka neutekla. Teď budu 3 dny pátrat jak to zrušit.
Zeptej se třeba… ChatGPT? 
No to dělám a on je taky zoufalý a sám nechápe proč to nejde. No koukám že to je nové AI peklo.
U mě je to naprosto OK, navíc to je sleva na 3 měsíce, tak proč by to mělo obnovovat už teď? Podle mě jsi udělal něco jinak, než jsem popisoval…?
jinak platby mám na adrese: https://pay.openai.com/
Jinak tvé odkazované stránky https://pay.openai.com/ nic nenačtou. I stránky co mi posílá ChatGPT nefungují.
Nic jdu si dopisovat s podporou, snad tam pracují “lidé”. Prostě nemám jakožto majitel účtu a ten ze kterého účtu bylo předplatné vytvořeno možnost cokoliv vidět a měnit.
Tak pak už jen zakázat platby v int. bance. Nebudou peníze, nebude prodloužení.
No ja som v soku z tohoto pani. Uplne zadarmo. Neskutocne moznosti. aipokec.cz