Originál článek publikovaný na: Používáte YouTube na televizi bez přihlášení? Možná už brzy o tuto možnost přijdete
Reklama YouTube můžete na televizi sledovat přihlášeni i jakožto host Google nenápadně začal odebírat poslední možnost Uživatele se tak snaží tlačit k neanonymnímu režimu V době chytrých televizí přibývá uživatelů, kteří si YouTube pouštějí raději na velké obrazovce televize než na mobilu či tabletu. Stačí stáhnout si příslušnou aplikaci a pak už můžete sledovat, cokoliv…
Použil jsem to asi 4x. No tak aplikaci Youtube smažu z televize a v případě potřeby to na ni pustím na dálku z noťasu - aspoň mě nebudou štvát reklamy.
Pořád jsou tu alternativy, apk najdete na aptoide.com, apkpure.com nebo
SmartTube GitHub - yuliskov/SmartTube: Advanced player for set-top boxes and tvs running Android OS
NewPipe NewPipe | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Tubular Tubular | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Asi si neužijete tu úžasnou Google experience, ale mě to tedy vůbec neschází, včetně reklam.
Jménem sdružení autorú a přátel poplatků, jakož i jménem korporace Aleph děkujeme za seznam a předáváme ho s pozdravy příslušným úřadům.
Okrádáni korporace Aleph snad již brzy bude trestný čin a parazitovaní tvrdě potíráno.