Originál článek publikovaný na: One UI 7 přinese naprosto geniální funkci! První beta má být za rohem
První veřejná beta nadstavby One UI 7 může dorazit v půlce měsíce Součástí systému prý bude novinka tvořící souhrn notifikací pomocí AI Stabilní aktualizace dorazí až začátkem příštího roku s vlajkami Galaxy S25 Minulý měsíc Samsung zklamal nejednoho svého fanouška, když na vývojářské konferenci SDC 2024 prozradil, že nadstavbu One UI 7 přinese až začátkem…
Moje představa je, že kde bude AI, tak tam by měly být všechny jazyky světa automaticky, neboť to dokáže přeložit přímo samotná AI už ve svém základním principu fungování. Proč to nejde? Nebo je to záměrně takto blokováno?
Díky za článek Adame. Ale z toho si na zadek nějak nesednu. Čekám pořád nějaké to wow a pořád se nic nekoná. CZ nebude asi nikdy takže smůla.
AI velká nafouknutá bublina za čas zmizí v propadlišti dějin jako 3D TV a další nesmysli
To ale zaměňujete software za hardware. AI je software. Můžete mi říct, který software skončil v propadlišti dějin? MS DOS… jasný. Byl nahrazen lepším. A čím lepším bude nahrazena AI?
Třeba pan Sponka z Office 2007
To vím že je to software a 3d TV je hardware, myslel jsem tím že to byla zbytečnost jenom nějaký vystřelek a AI bude to samé zachvili to lidi omrzí a ty kteří k tomu nemají vztah tak to stejně používat nebudou a povídat si z AI to už je na Chocholouška
Nemůže omrzet, co bude přínosem pro celou společnost. Například až bude AI schopna rychle a přesně určovat diagnózy jen tím, že si uděláme selfie. To byl příklad. A ohledně vyhledávání je AI lepší než Google. Myslíte, že někdy omrzí vyhledávání informací na internetu? Nebo že někdy omrzí internet?
Já už google na vyhledávání nepoužívám pěkně dlouho na to mám bing, AI jsem zkusil jednou na vyhledávání a upřímně řečeno je to slabota moc informací které nic neříkají
Však to říkám. Omrzí Vás tedy Bing? Bing totiž umělou inteligenci používá. Bez AI by žádný Bing nebyl.
Slabota? Na jakém zařízení? Prosím ať se zasměji.
V opeře mám nastavený vyhledávač na bing nemám nic jiného nainstalované, jinak v opeře je také vypnutá a vyhledávám klasickým způsobem v adresním řádku
AI mi přijde jako politik který mluví a mluví ale nic neříká jinak mám redmi 5 plus
Tak to jsi úplně mimo a tím redmi šrotem bohužel. Vyzkoušej si někdo Samsung vlajku pak mluv blbosti
Služební Samsung mi vydržel sotva 2 roky a šel do koše nepoužitelný od samého začátku prostě sr… a, redmi 5plus už mám 7 rokem a jede jako nový jen nemá tu stupidní AI a to některé ovce nepřenesou přes srdce
Jo určitě jsi měl vlajku co ty brepto. Ten redmi krám je ale super zařízení co vlastně ani nic neumí. Výkon žalostný OS ani nemluvě. Takže že ty jsi měl nějaký Samsung za 3k a to beztak max tak srovnaváš úplnou blbost. Tak si ten redmi užívej 7let to musí být už trošku zenit njn flakota bude žvanit jak to není nej zařízení. Ty kráso nejlepší pobavení díky že tu jsi
Na telefonování a sms občas nějaká zpráva na signálu nebo telegramu a změřit trek nebo kolo to stačí na to nepotřebuji mobil za 30k to bych musel být úplně blbej za ty peníze už si kopím slušnou bezzrcadlovku ale na telefon to bych nikdy nedal, hold jsou lidi který si koupí mobil za 30k a jsou hvězdy hurá mám na to jsem frajer , jinak ten samkšunt byl asi za 10k což asi před 8 lety byla vlajka ale to musíš vědět ty jelikož jsi hvězda
Jasný já budu tahat zrcadlovku ty chytrej ty jsi taky flakota fakt. Bohužel musíš uznat když na ni nemáš určitě si vlajku nekoupíš co? Já se tady ohanim že na to ma? Ty jsi jelítko. Jasně, takže vlajka se ti dříve rozjet…než redmi srajda jasný ty bavíš čínská ovečko.
Člověk má své priority což je že čínský mobil je pro mně 100x lepší a vydrží mnohem déle než korejský šmejd a ty peníze jsem raději vrazil do té bezzrcadlovky která mi vydrží třeba 10 let
Tohle mám doma a vydrží to velmi velmi dlouho
ale tvoje vlaječka 3 roky maximálně