Super tak si to těžítko sebou nos ukaž mi tu tvou výdrž na baterie na tvojim redmi ať se zasměji
po sedmi letech
pul dne? A jsi rád
tak jinak ta zrcadlovka dobrá bída. Lituju tě kolego. Zamin… cinansky fans co si myslí, že zase osvobodil tímto názorem všechny Číňanky. Njn flakota
Teď když píšu mám 36% a nabíjel jsem předevčírem jo je to bída
jsem zapomněl že tvoje vlajka má 200 megapixelu takže se vyrovná dalekohledu James Webba
u té bezzrcadlovky je tělo za 34k a pak 25k sklo dělá kvalitní fotky záleží na světelnosti, stabilizaci a dalších atributech coz u tebe na mobilu dělá vše automat pak ty fotky vypadají jako omalovánky pro děti takže si mackej spoušť a nemel nesmysli
Ty už přestaň s těma pohádkama. To ti tu papa tak možná nějaké 10lete decko. Njn redmihonimir jo ještě tu o té zrcadlovce jednou pls pls. A za tebe to foti kdo? Manuálně to nastavujes? Všechno? Vážně? Ty brepto ulhaný. Sorry, že na takového oca… vůbec reaguji. Hoď si čínskou polévku a běž spinkat. Kid
Je vydet že jsi zrcadlovku neviděl ani z rychlíku samozřejmě že si vše nastavuji sám proto fotky vypadají lépe než z automatického nastavení kde to za tebe udělá algoritmus což je dnes běžné lidi jsou líný jako prase něco udělat sám aby se náhodou moc neunavili
Ano, a proto než to všechno nastavíš, já mám udělaných x fotek, ty brepto. Určitě fotíš pokaždé něco, že máš čas něco nastavovat, co? No, podle tvé přezdívky už asi vím, kdo jsi. Tak to ukončíme. Zase si lehni, ať ti nepraskne žílka.
@Jirka @Flakota_Hovezi díky za debatu, zkuste to už ale uklidnit a vyhýbat se off topic. Díky