One UI 7 přinese naprosto geniální funkci! První beta má být za rohem

Super tak si to těžítko sebou nos :slight_smile: ukaž mi tu tvou výdrž na baterie na tvojim redmi ať se zasměji :slight_smile: po sedmi letech :smiley: pul dne? A jsi rád :slight_smile: tak jinak ta zrcadlovka dobrá bída. Lituju tě kolego. Zamin… cinansky fans co si myslí, že zase osvobodil tímto názorem všechny Číňanky. Njn flakota

Teď když píšu mám 36% a nabíjel jsem předevčírem :joy: jo je to bída :joy: jsem zapomněl že tvoje vlajka má 200 megapixelu takže se vyrovná dalekohledu James Webba :+1::joy: u té bezzrcadlovky je tělo za 34k a pak 25k sklo dělá kvalitní fotky záleží na světelnosti, stabilizaci a dalších atributech coz u tebe na mobilu dělá vše automat pak ty fotky vypadají jako omalovánky pro děti takže si mackej spoušť a nemel nesmysli

Ty už přestaň s těma pohádkama. To ti tu papa tak možná nějaké 10lete decko. Njn redmihonimir :smiley: jo ještě tu o té zrcadlovce jednou pls pls. A za tebe to foti kdo? Manuálně to nastavujes? Všechno? Vážně? Ty brepto ulhaný. Sorry, že na takového oca… vůbec reaguji. Hoď si čínskou polévku a běž spinkat. Kid

Je vydet že jsi zrcadlovku neviděl ani z rychlíku :joy: samozřejmě že si vše nastavuji sám proto fotky vypadají lépe než z automatického nastavení kde to za tebe udělá algoritmus což je dnes běžné lidi jsou líný jako prase něco udělat sám aby se náhodou moc neunavili :face_vomiting::joy:

Ano, a proto než to všechno nastavíš, já mám udělaných x fotek, ty brepto. Určitě fotíš pokaždé něco, že máš čas něco nastavovat, co? No, podle tvé přezdívky už asi vím, kdo jsi. Tak to ukončíme. Zase si lehni, ať ti nepraskne žílka.

@Jirka @Flakota_Hovezi díky za debatu, zkuste to už ale uklidnit a vyhýbat se off topic. Díky

1 Líbí se