Nový TV Box od Xiaomi překvapil! V testu porazil obávanou konkurenci

Originál článek publikovaný na: Nový TV Box od Xiaomi překvapil! V testu porazil obávanou konkurenci

Reklama Levný box od Xiaomi podpořil plnou škálu audiovizuálních kodeku Nejlepší mediální výsledky dosáhl navzdory pouhým 2 GB operační paměti Google TV Streamer a RockTek GX1 zaostávají v podpoře klíčových funkcí Po nedávném představení nové generace populárního zařízení Xiaomi TV Box S se na internetu objevil pěkně zpracovaný detailní test, který jej srovnává s přímou…

Zdravím, máme doma dle vzhledu stejný typ, bohužel má hromadu bugů. Po připojení do Google Home (Google TV) nejde box vypnout tlačítkem, pouze přes mobil. Po hodinovém běhu má problém taktéž s ovladačem, musí se probrat přes tlačítko ,home" na ovladači, jinak jen bliká na boxu že přijímá, ale nedělá nic.

Ahoj, díky za sdílení zkušenosti. Zvládneš prosím zkontrolovat, o který model se skutečně jedná?

Měl by to být Xiaomi BOX S, 2nd gen

Mi-TV - AFKRO
Firmware systému RTTO.211222.001
Firmware stream.zařízení 3.72.446070

A to jsem nedopsal, že po hodině až hodině a půl běhu skočí na obrazu kolečko, po dalších dvou minutách napíše že nemá WiFi, i když WiFi běží normálně, a zasekne se… Musí se vyndat napájení a znovu spustit.

tyto problémy mě mrzí. doufejme, že u třetí generace, o které jsem psal, již nepřetrvávají

Spíše doufám že se v Xiaomi o zákazníky starají a přilétne aktualizace a bude po těchto chybách. Byl by to jinak dobrý box, nebýt těch chyb.