Tipy z Číny: Android TV boxy z Aliexpressu za pakatel. Vyplatí se, nebo jde o totální past?

Originál článek publikovaný na: Tipy z Číny: Android TV boxy z Aliexpressu za pakatel. Vyplatí se, nebo jde o totální past?

Android TV boxy z Číny startují na 460 korunách, ale počítejte s kompromisy v podobě slabého hardwaru Procesory typu Amlogic S905 nebo Allwinner H313 zvládnou YouTube a základní aplikace Největší problémy: nefungující Netflix/Disney+, nepravdivé specifikace a nulová softwarová podpora V dalším díle Tipů z Číny se podíváme na segment, kde se úspory dostávají do extrému.…

Super článek. Teď by na to mohl navázat článek, které set-up-boxy jsou funkční a které se vyplatí koupit. Nebo vůbec nekupovat podobná zařízení z číny? Dost bych se bál smírování. Nejsem paranoidní, ale to neznamená, že mě nesledují :wink:

Už bych tuhle chybu, tedy nákup tohohle odpadu z aliku, nikdy neudělal. Zkusil jsem Transpeed 8K. Hrozná srágora. Dávalo to sotva FullHD, místo Android TV, to mělo nějakou starší verzi klasického Androidu, streamovací aplikace na tom neběžely. Aliexpress mi pak vrátil peníze… Koupil jsem v Alze Xiaomi TV Box a úplná spokojenost.