Originál článek publikovaný na: Chytrý vypínač Aqara s LCD displejem ohromí designem i funkcemi! Známe českou cenu
Reklama Aqara posílá do Evropy další parádní vypínač s LCD displejem Má vestavěný senzor přiblížení a rozumí si se Zigbee i Matter V Česku bude stát 2 690 korun Aqara rozšiřuje své portfolio chytrých zařízení o nový nástěnný přepínač Display Switch V1, který na první pohled zaujme především integrovaným LCD displejem. Zařízení dorazilo na evropský…
Nechaou co na tom stoji 2700,-, cena za 500 by byla OK.
Přesně tak za tyto peníze mě to osobně uráží… Nemluvě o tom, že vám to nic moc přidanou hodnotu nedá … Ba naopak přidá vám to neustále lítání okolo něčeho co by za ty love snad mohlo bejt bez obslužné…Nechápu idioty, kteří naspou do chytré domácnosti okolo 1 míče a pak až se něco pojebe, tak se dívej, že nemohou nikoho sehnat, aby jim to opravil ( relé, vodiče,software,konfigurace) Už jsem si v pár domácnostech dělal osobní průzkum a ptal jsem se manželek co na to říkají a jak je to se servisem a otáčeli jen panenkami. Starej si něco vymyslí sotva to umí ovládat a všichni se po?erte… Už jen stačí myšlenka ta, že firma přestane fungovat, úmrtí servismana a máte problém… Ano všechno lze řešit, ale za jakou cenu Pár Smart zařízení mám, ale nesmí se to přehánět. Každá prdel něco stoji
To je zřejmě proto, že je to vypínač s tzv. „LCD displejem“ , tedy „displejem z tekutých krystalů displejem“. Nebo že by snad byl autor milovníkem skleněných sklenic, plechových plechovek a dárků zdarma?