Nový chytrý vypínač Aqara s LCD displejem ohromí designem i funkcemi! Známe českou cenu

Originál článek publikovaný na: Chytrý vypínač Aqara s LCD displejem ohromí designem i funkcemi! Známe českou cenu

Reklama Aqara posílá do Evropy další parádní vypínač s LCD displejem Má vestavěný senzor přiblížení a rozumí si se Zigbee i Matter V Česku bude stát 2 690 korun Aqara rozšiřuje své portfolio chytrých zařízení o nový nástěnný přepínač Display Switch V1, který na první pohled zaujme především integrovaným LCD displejem. Zařízení dorazilo na evropský…

Nechaou co na tom stoji 2700,-, cena za 500 by byla OK.

Přesně tak za tyto peníze mě to osobně uráží… Nemluvě o tom, že vám to nic moc přidanou hodnotu nedá … Ba naopak přidá vám to neustále lítání okolo něčeho co by za ty love snad mohlo bejt bez obslužné…Nechápu idioty, kteří naspou do chytré domácnosti okolo 1 míče a pak až se něco pojebe, tak se dívej, že nemohou nikoho sehnat, aby jim to opravil ( relé, vodiče,software,konfigurace) Už jsem si v pár domácnostech dělal osobní průzkum a ptal jsem se manželek co na to říkají a jak je to se servisem a otáčeli jen panenkami. Starej si něco vymyslí sotva to umí ovládat a všichni se po?erte… Už jen stačí myšlenka ta, že firma přestane fungovat, úmrtí servismana a máte problém… Ano všechno lze řešit, ale za jakou cenu :wink: Pár Smart zařízení mám, ale nesmí se to přehánět. Každá prdel něco stoji

1 Líbí se

To je zřejmě proto, že je to vypínač s tzv. „LCD displejem“ , tedy „displejem z tekutých krystalů displejem“. Nebo že by snad byl autor milovníkem skleněných sklenic, plechových plechovek a dárků zdarma? :grinning: