Nová aktualizace Windows 11 slibuje výborné novinky, ale zatím ji nestahujte. Přináší víc škody než užitku

Originál článek publikovaný na: Nestahujte novou aktualizaci Windows 11! Přináší víc škody než užitku

Nová aktualizace Windows 11 přináší vylepšení AI Copilota a Průzkumníka souborů Uživatelé však hlásí řadu problémů, včetně modré obrazovky smrti Microsoft už pracuje na opravách, ale zatím je lepší s aktualizací počkat Microsoft konečně vypustil do světa svou velkou aktualizaci Windows 11 pro rok 2024, označovanou jako 24H2. Slibuje vylepšení umělé inteligence v podobě Copilota,…

Je to jen hoax. Patřím mezi early adopters a vidím to naopak. I mi to spoustu věcí vyřešilo. Třeba se WiFi karta po probuzení odmítla spustit a teď vše funguje. Těchhle článků koluje po netu spoustu vždycky když je něco nového, asi dobrý zdroj příjmu. Kde by lidstvo bylo, kdyby se furt jen hledal důvod proč to nejde… Na stromech.

2 Likes

Mám to úplně stejně jako Miloš, vše běží naprosto bez problémů, spíše lépe a rychleji, jen se nejde zbavit, zatím, instalačních souborů dané aktualizace. Určitě se najdou počítače, konfigurace, kde to může dělat problémy, ale to se objevuje téměř s každou aktualizací, takže tyto převzaté a bez vlastních zkušeností, poplašné zprávy a články, jsou pouze pro lepší sledovanost a čtenost, význam tohoto článku je stejný, jako když autor napíše, že když napadne sníh, může to způsobit problémy řidičům a nedej bože když se oteplí, tak ten sníh může dokonce i roztát.

1 Like

Takže článek plný keců :slight_smile: a mám potvrzeno že po aktualizaci vše ok. Díky článek můžete smazat.

Mě to zatím aktualizaci pořád ještě nenabídlo tak si počkám, asi znamení :grin:

Hoax to určite nie je. Za mňa 2 notebooky a 1 PC, PC a 1 notebook OK, druhý notebook po reštarte modrá obrazovka, systém sa našťastie vrátil do pôvodného a už som na ňom šťastie nepokúšal. Pritom to bol book s čistou inštaláciou asi z pred mesiaca. Takže ako sa hovorí, žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí a taktiež bez vetra sa ani lístok nepohne. Netreba to brať dramaticky ale určite rozvážne.

Mě jediné co odešlo je hraní na bezdrátovém Xbox ovladači. Jediná hra která ho detekuje je kupodivu MFS2020 U ostatních her prostě je ovladač nedetekovatelný