Originál článek publikovaný na: Máte Android? Máte se na co těšit, takhle bude už brzy vypadat!
Android 16 se dočká kompletního redesignu uživatelského rozhraní s důrazem na průhledné a rozmazané pozadí Nový vzhled vychází z designového jazyka Material 3 Expressive a nabízí modernější estetiku Jedná se o největší vizuální změnu operačního systému od uvedení Androidu 12 v roce 2021 Současná verze Androidu 15 není mezi uživateli vnímána jako převratná aktualizace. Vizuálně…
Pokud vím to rozmazání má už Samsung taky dávno. A že by to byl s 16tkou nějaký vím to vůbec. Článek napsaný jak kdyby to bylo celé nějak překopané a ononfskt není. Nuda
No budu si zvykat asi
Ať udělají cokoli, opět nebude MOŽNOST VOLBY…! A to není dobře.
Rozmazání i barevné ikony v Nastavení mají Samsungy už tak 5 let.
Bude. Pořídíte si telefon s nižší verzí Androidu.
Tak jestli někdo si myslí, že to jsou změny, aby android vypadal fenomenálně, tak už nevím co si o takovém člověku mám myslet
A je to fenomenální, když to už třeba Samsung má fakt hodně hodně dávno?
Soucasny Motoroly jako Edge 60 Fusion takhle uz vypadaji.
Tato zmena dizajnu je hlavne pre Pixel telefony od Google
Ostatni vyrobcovia maju svoje nadstavby a svoje upravy a ano tieto zmeny uz davno pouzivaju
(příspěvek smazán autorem)
Jsem docela úchyl na rozmazání, ale k UI Pixelu mi to nesedí od doby, co jsem si Pixel rootnul a nějak takhle ho zprznil. Přijde mi, jako kdyby to vylepšovali obráceně, ale to mám s Pixelama vlastně furt. Teď, když zase vypadá hezky telefon, tak zprasej UI Třeba to ještě doladěj…