Stahujte! One UI 8 Watch míří na loňské vlajkové hodinky, přináší tyto nové funkce

Originál článek publikovaný na: Stahujte! One UI 8 Watch míří na loňské vlajkové hodinky, přináší tyto nové funkce

Samsung vydává aktualizaci One UI 8 Watch pro loňský model Galaxy Watch Ultra Hodinky získávají nové zdravotní funkce včetně měření cévní zátěže, antioxidačního indexu a běžeckého kouče Aktualizace přináší také vylepšené uživatelské rozhraní s Multi-Info dlaždicemi a lištou Now Bar Samsung překvapil majitele loňského modelu Galaxy Watch Ultra a začal jim nabízet nejnovější aktualizaci One…

23.7. - Ultra zatím nic.

1 Líbí se

Njn karnikuv klik bait. Jinak aktualizace byla uvolněna jen v USA ne v Evropě. Takže článek o ho… Nic nového

Už mám staženo a nainstalováno v ČR

2 Líbí se

Watch ultra kolega a nic Cz. Zajimavé. Klasické 7 taky nic. Njn Samsung a jejich updaty.

To je zajímavé já včera úplně v pohodě

1 Líbí se

Nejvíce mě baví to zabezpečení z května :smiley: tak to si vážně už dělají pr… Ne? :smiley: plus když to vidím jak nové UI vypadá tak jsem hodně rád že to ještě nedorazilo ke mě. Hodně dlouho to budu oddalovat. Nějak začínám uvažovat co koupit dále po watch 7. Do haje to bude problém.

Mě zase baví zaklínadlo “zabezpečení”, když většině uživatelů stejně hlava nebere, o co konkrétně jde a řídí se datumeme jejich vydání.
Když je uživatel jelito, tak ho aktualizace zabezpečení nezachrání. Zatímco 40% zařízení Android má aktualizaci zabezpečení starší než jeden rok a sluníčko svítí dál :smiley:

No když si tohle myslíš tak to jsi hodně naivní :slight_smile: ale chápu Číňanek tohle nedokáže ten má ještě leden a je děravi jak řešeto.

Já jsem určitě naivní, protože takovou hloupost jsem jako odpověď nečekal. Ale zase co čekat od laické veřejnosti, žijící v mýtech o řešetu, že? Tak pro tvoji informaci, zabezpečení Androidu nezačíná státem/značkou, ale jinde. Začni tam i ty :wink:

Příklad, kdy je aktualizace zabezpečení k ničemu :open_mouth:

Nezlob se na mě nemůžu za to že máš Svitavou činu kamo.

Hlavně nemůžeš za to, že jsi argumentačně marnej. Jenže já si jiný telefon pořídit můžu kdykoliv, tobě to už zůstane do smrti :smiley:

Tak šup šup pořizuj ty argumentační dili.o)

Watch 7 Ultra, Česko.
Staženo, instalováno, funkční.
Na měření cévní zátěže musím počkat 3 noci se spánkem, antioxidační index mě ukazuje nízký, přestože se zeleninou (hlavně rajčaty s velkým podílem antioxidantů) a ovocem cpu od rána do noci :frowning: