Originál článek publikovaný na: Na Obchod Play přišla skvělá aplikace, která vám přečte nahlas snad všechno! Umí češtinu
Na Google Play dorazila skvělá aplikace pro převod textu na řeč Poradí si s formáty PDF, ePub nebo články dostupnými on-line Pyšní se rozsáhlou knihovnou hlasů a nainstalujete ji zdarma Pokud sedíte za volantem a nemůžete číst, anebo si zkrátka chcete jen odpočinout, hodí se služby se schopností převodu textu na řeč. Jedna taková nyní…
Zcela bezplatná na deset minut čtení měsíčně. To máme tak dvě knihy na život…
Ahoj, přiznám se, že nevím, kde jsi na to přišel.
V aplikaci nevidím zmínku o předplatném a vývojáři ma svém webu s FAQ tvrdí tohle:
Aplikace je dnes ke stažení a používání zcela zdarma. Poslech obsahu v aplikaci nespotřebovává kredity z vašeho měsíčního webového tarifu. Časem plánujeme spustit prémiovou verzi aplikace, ale velkorysý bezplatný tarif zachováme.
Chce po mně registraci tak nic .
Při registraci aplikace jsem se dostal na webové stránky https://elevenlabs.io/app/subscription, kde při zkoušení různých hlasů ubýval free kredit (10 000 ~ 10 minut/měsíc), 10 hodin měsíčně stojí 99$
Já se do aplikace přihlásil přes Google účet. Teď jsem to pro jistotu zkusil ještě s jedním svým dalším a stále jsem o žádném předplatném informován nebyl
Kecáš a lžeš je to zcela zdarma
Je to jak píše pan jardo_3365: i mně ubývají kredity za čtení (10.000 měsíčně zdarma = 10 minut). Možná jste se přihlásil dřív a byla nějaká akce, mdo ví, ale teď je to takto. Pak je to od 5 do 99 Dolarů měsíčně (případně roční plán), podle toho, kolik chcete minut. Stejně tak je to s hlasy: vyčerpal jsem 2 z 55 zdarma.
Přihlásil jsem se do aplikace tuším předevčírem, možná ještě o den dřív. Na webu elevenlabs stále stojí ona informace o bezplatnosti. Aplikaci jsem zkoušel přeinstalovat a využít k přihlášení jiný účet… Zkrátka jsem chtěl problém zreprodukovat u sebe, ale nepodařilo se mi to
Nějak nerozumím. A stejně tak nevím, čím je titulek zavádějící. Přečte aplikace text psaný v češtině? Ano, a dokonce se to dá i poslouchat. V článku zcela objektivně aplikaci vytýkám ne zrovna dokonalou intonaci, ale to nutně neznamená, že češtinu neovládá.
Musíte používat aplikaci. Tam opravdu žádný kredit není. Je to zdarma. Už to tady i někdo psal, že kredit je pouze při používání přes jejich web.
Supr, ale v češtine se mi ji nepodařilo rozchodit.
Zadaný jazyk (český) se samovolně vypíná. Příhlášený jsem byl přes účet Google.
Poradíte ? Dík.
Mně to nabídlo 4 jazyky, ani jeden český, ale přesto to česky celkem slušně čte. Ale jinak zůstávám u své oblíbené Voice Aloud Reader. Není zdarma, je tam jednorázová platba.Ale jen když nechceš reklamy.
K těm kreditům, některé hlasy jsou placené i u Google, nemůže to souviset? 4 hlasy zdarma a další za kredity?
Knihy zásadně čtu, poslouchám muziku, poslech knihy za volantem není podle mně zrovna bezpečné.
Ono číst knihu za volantem taky nebude asi bezpečné
Nepsal jsem že čtu za volantem, tam jen řídím a poslouchám muziku
bylo mi to hned jasný.
A co Pocket book, ten přečte i txt soubory…