Na nic nečekejte, stahujte a slavte! Google právě uvolnil Android 15 pro telefony Pixel

Originál článek publikovaný na: Právě vyšel Android 15 pro Pixely, stahujte! | Svět Androida

Android 15 má letos zpoždění Google předběhlo vivo, které ho vydalo jako první Dnes uvolnil Google Android 15 ve stabilní verzi pro Pixely Letošek se zapíše do historie jako rok, kdy telefony Google Pixel nebyly první, které dostaly Android 15. Čekání je ale u konce, Google právě uvolnil finální verzi pro telefony Pixel. Aktualizace pro…

Mám služební Xiaomi z androidem 14 tak se snad nedočkám aktualizace na 15 protože je to hrůza nic se tam nedá pořádně nastavit, vypnout atd…

Aktualizace mi běží.
Jsem zvědav jak novy system bude vypadat.
Myslim si ze to bude zase krok kupředu

1 Líbí se

Ne vůbec ne :smiley: nic se tam nedá nastavit :smiley: dobrý díky za pobavení dne. Njn xiashit a pak se divis.

No furt lepší než samkšunt za X tisíc co bych nechtěl ani kdyby mi za to platili :joy: ale každý to máme jinak co člověk to názor :+1:

No furt lepší než samkšunt za X tisíc co bych nechtěl ani kdyby mi za to platili :joy: ale každý to máme jinak

@Jirka @Flakota_Hovezi Pánové, určitě by to šlo bez těch útoků, co myslíte?

2 Líbí se

Copak zase jsem se trefil do uživatele co má xiakram za 3k? Ooo neee promiň. Njn takových tu je víc.

Zase tak moc se toho nezměnilo od A14 na mém pixelu :thinking:

1 Líbí se

No akoze nic moc. Zmeny ktore boli v BETE tak tu niesu. Veci ktore pridali ako dobre ale asi nevyuzijem a akurat som zistil ze mi nejdu prepinat storycka na Instagrame :grinning:
Som zvedavy ake chyby tam este budu :slightly_smiling_face:
Ale pride mi zase ten system trochu rychlejsi a ten prepinac zvuku je fajn aby som nepisal iba zle veci

No, akorát přepínač zvuku :yum: Telefon jsem měla rychlý i na A14 . Vždyt píši, že nic moc se nezměnilo :hugs:

No vsak ano. Je to tak :slightly_smiling_face:

:joy: A já byla tak natěšená na A15 :see_no_evil:

1 Líbí se

No tak Google asi este prida nejake nove veci ale ja som si myslel ze to bude uz teraz a nie ze to budu pridavat vo Feature Drop aktualizaciach :person_shrugging:
Uvidime

Na Mobilenet.cz píší :Dnes jsme se však dočkali také příchodu Androidu 15 na smartphony Pixel, navíc dorazil také říjnový Pixel Drop přinášející nové vychytávky.
Ale já žádný Pixel Drop nezaznamenala :thinking: Měl by mít velikost 1 GB .

Ja si myslim ze to bolo aj ta aktualizacia na A15 aj Pixel Drop v jednej aktualizacii

Tu mas k tomu video co vsetko by tam malo byt nove

Mě je úplně jedno jestli mám mobil za 3000 nebo za X tisíc udělá tu samou službu :joy:

Jo tak to jsi dobře mimo. Njn říkám dítě co má mobil za 3k a bude se tu hádat. Dobrou

Jj také ti přeji hezký den :+1: