Originál článek publikovaný na: Na internet unikly první detaily o řadě Google Pixel 12!
Reklama Řada Google Pixel 10 se představí v průběhu letních prázdnin Na dva roky dopředu unikají první detaily o rodince Pixel 12 Modely ponesou označení podle primátů a opět mají být čtyři Zatímco Google teprve během prázdnin představí řadu Pixel 10, nové úniky již odhalují první informace o telefonech Pixel 12, které dorazí až za…
Měl jsem pixely 6, 7 a 8 v pro verzi a myslím, že kdyby dali do pixelů 1" senzor tak by to mohlo být hodně zajímavé. Co mě pixelů hodně štve je, že displej při dotyku působí hodně plastově je to jak nějaký lowcost proti Samsungu, xiaomi, hovoru apod… Také mi tam chybí ve fotoappce věci pro hračičky jako třeba malování světlem na focení blesků apod. a nevyřeším to ani nastavením v pro rezimu, protože maximální expozice je 16s a to jen u pročka.
Kdyby Pixely, co se kamer týče, spoléhaly více na hardware a ne pouze na software, který občas dělá zmatky, možná by byly úplně někde jinde. Co se displeje týče, mám 9 Pro XL a na pocit při doteku si nemohu stěžovat, ale asi jde o věc vkusu. A hračiček ve fotoappce je oproti některým řešením konkurence fakt málo