Milovaný prohlížeč Arc Search míří na Android a může pořádně zatopit Chromu. Láká na skvělé funkce

Originál článek publikovaný na: Na Android míří milovaný prohlížeč. Láká na skvělé funkce, Chromu zatopí

Na zařízení s Androidem míří inovativní prohlížeč Arc Search Uživatelé iOS si jej zamilovali, sklidil od nich fantastická hodnocení Má moderní rozhraní a hromadu inteligentních funkcí Inovativní, moderně zpracovaný prohlížeč Arc Search se dostane na zařízení s operačním systémem Android. Vývojáři to potvrdili ve vláknu na platformě Threads a vydání se prý dočkáme už zanedlouho.…

Ano, zkusil jsem jej a dost rychle zase odinstaloval. Nevyhovuje mi.

1 Like

A jaký prohlížeč tedy používáš a proč? Podělil by ses s námi, prosím? :slightly_smiling_face:

Na Windows Edge, na mobilu taky, ale tam po webech nelezu častěji, než jednu stránku týdně. Vůbec nejsem zvyklý žmoulat mobil od rána do večera a během dne dvakrát dobíjet… Proč? Prostě mi vyhovuje.

1 Like

No… :thinking:Upřímně nevím, jestli chci zkoušet další “nový” a prohlížeč…
Za těch mnoho let jich bylo mnoho. Tenkrát internet explorer to byla bída. S tím určitě souhlasí většina. Lepší alternativa byl chrome… Pak se objevovali další a další (opera, firefox, Vivaldi, pak něco na “A” ale nevzpomenu si,…).

Prošel jsem několika prohlížeči a vždycky to byl spíš opruz a litování se, že jsem zkoušel a radši nezůstal u chrome.

Pak se objevil Edge… Přiznávám, trpěl jsem… Ty jeho začátky to byla katastrofa… Pak došlo k velkému zlepšení. Vlastně od jeho vzniku už jiný ani nepoužívám… Hlavně si můžu mezi prohlížeči v mobilu posílat menší data do prohlížeče v počítači a obráceně. Nebo si tam poslat záložku z jednoho do druhého…

Dokopu se ten nový prohlížeč zkusit prubnout… Ale moc tomu nedávám že by byl výchozí pro mě… Každý z nás má něco oblíbené za ty roky, co žijeme… Plno toho se zkouší a zkouší, pak se vybere co je pro každého nejlepší. A v tomhle novém prohlížeči mě novinky nějak nepřesvědčili, proč bych měl zahodit Edge.

Přesně. Edge používám od samotných začátků (kdy to byla ještě katastrofa a parodie na prohlížeč)…
Na ovládání je pro mě lepší, zobrazení pro mě lepší… No je prostě takový celkově pro mě fajn, vyhovující.

Já používám Edge od doby, kdy jej MS postavil na Chromiu. Předtím jsem měl rád FF, ale jeho doba je už pryč.

1 Like

Amen… :+1: Moudrá slova modrého může. :grin: