Krok, který nikdo nečekal. Nejchytřejší model Google Gemini je nyní k dispozici zdarma

Originál článek publikovaný na: Nejlepší AI Googlu je nyní zdarma! Gemini 2.5 Pro se dostává ke všem uživatelům

Reklama Google překvapivě zpřístupňuje svůj nejpokročilejší model Gemini 2.5 Pro i uživatelům bezplatné verze Model vyniká v řešení komplexních problémů, vede v benchmarku LMArena a překonává konkurenci v matematice i vědě Předplatitelé Gemini Advanced si zachovají výhodu širšího kontextového okna s kapacitou až 1 milion tokenů Začátkem týdne se technologický gigant Google uchýlil k představení…

Ešte taká drobnosť, síce je zdarma, ale nie neobmedzene, po pár otázkach vám vyskočí, že ste prekročili limit a znova ho môžete zdarma použiť o niekoľko hodín :slight_smile:

V režime 2.5 Pro (experimental) ste dosiahli limit. Pokračovať môžete X:XX PM. Vyskúšajte Gemini Advanced, ktorý ponúka vyššie limity.

1 Líbí se

vratil sem se z Gemini zpe na Assistanta … ktery mi stále funguje lépe …

assitant mi odpovi .. s gemini se musim hadat :smiley:

1 Líbí se

Tady v tomto je trochu zmatek. Ty myslíš Gemini službu který nahradil Google Asistenta. Článek je ale o Gemini 2.5 jako jazykovém modelu.

Osobně jsem nový jazykový model už vyzkoušel a vypadá překvapivě dobře. I tak bych ale váhal ho vyměnit za OpenAI, nebo Antropic.

1 Líbí se