Aplikace Fotky Google možná zažije drastickou proměnu! Mrkněte, jak by mohl vypadat nový design

Originál článek publikovaný na: Aplikace Fotky Google možná zažije drastickou proměnu! Podívejte se

Reklama Google testuje nový design hlavní stránky aplikace Fotky Google s vyhledávací lištou ve spodní části obrazovky Změna zahrnuje zaoblené rohy fotografií, minimalistické logo místo textu a nový čtvercový náhled pro sbírky Nový vzhled se objevil v uživatelském průzkumu, kdy Google porovnával současný design s možným budoucím S neustálými pracemi Googlu na jednotlivých aplikacích se…

To je tak drastická změna že bych si toho bez článku asi nevšiml :grinning_face:

4 Líbí se

Volil bych kombinaci, ta horni cast vypada lepsi vlevo, kde je mensi. Ta spodni cast vypada lepe vpravo, protoze nabizi vice mista pro nahled. A jeste bych to vyhledavaci pole udelal zasouvaci pod nejake tlacitko, at to by default zabira jeste mene mista.

1 Líbí se

Horní část úplně schovat. Škoda že taková možnost není. A mít třeba možnost si ji uspořádat a přidat alba jaké chci já.

Nejlepší by bylo zrušit tuto aplikaci úplně je to jen nasouknutá bublina a na prohlížení fotek stačí třetinová velikost jako je galerie od xiaomi

Teď je módní ostře zelený podklad. Ten by byl jako pozadí v české lokální mutací vhodný.

Hlavně by to chtělo zpátky konverzace. V současné verzi nemůžu dohledat kdo mi kdy jaké fotky poslal.

Co ti brani si ji proste odinstalovat?

Nikdy jsem ji nepoužil při prvním zapnutí telefonu jsem ji deaktivoval a jen jednou při restartu do továrního nastavení se to i aktualizovalo a je to zbytečně velké

Schvalne jsem se podival a u me zabira skoro 1GB, to je docela dost, ne ze by me to nejak omezovalo, ale i tak. Nezkousel jsi treba odinstalovat aktualizace a znovu deaktivovat? Predinstalovane aplikace, ktere nejdou odinstalovat, vetsinou tuto moznost nabizi a jejich defaultni predinstalovana verze tak velka neni.

Ano odinstaluji aktualizace a pak deaktivace a už ji nevidím a zabírá cca 35mb což je velice slušné :blush:

1 Líbí se