Originál článek publikovaný na: Aplikace Fotky Google možná zažije drastickou proměnu! Podívejte se
Reklama Google testuje nový design hlavní stránky aplikace Fotky Google s vyhledávací lištou ve spodní části obrazovky Změna zahrnuje zaoblené rohy fotografií, minimalistické logo místo textu a nový čtvercový náhled pro sbírky Nový vzhled se objevil v uživatelském průzkumu, kdy Google porovnával současný design s možným budoucím S neustálými pracemi Googlu na jednotlivých aplikacích se…
To je tak drastická změna že bych si toho bez článku asi nevšiml
Volil bych kombinaci, ta horni cast vypada lepsi vlevo, kde je mensi. Ta spodni cast vypada lepe vpravo, protoze nabizi vice mista pro nahled. A jeste bych to vyhledavaci pole udelal zasouvaci pod nejake tlacitko, at to by default zabira jeste mene mista.
Horní část úplně schovat. Škoda že taková možnost není. A mít třeba možnost si ji uspořádat a přidat alba jaké chci já.
Nejlepší by bylo zrušit tuto aplikaci úplně je to jen nasouknutá bublina a na prohlížení fotek stačí třetinová velikost jako je galerie od xiaomi
Teď je módní ostře zelený podklad. Ten by byl jako pozadí v české lokální mutací vhodný.
Hlavně by to chtělo zpátky konverzace. V současné verzi nemůžu dohledat kdo mi kdy jaké fotky poslal.
Co ti brani si ji proste odinstalovat?
Nikdy jsem ji nepoužil při prvním zapnutí telefonu jsem ji deaktivoval a jen jednou při restartu do továrního nastavení se to i aktualizovalo a je to zbytečně velké
Schvalne jsem se podival a u me zabira skoro 1GB, to je docela dost, ne ze by me to nejak omezovalo, ale i tak. Nezkousel jsi treba odinstalovat aktualizace a znovu deaktivovat? Predinstalovane aplikace, ktere nejdou odinstalovat, vetsinou tuto moznost nabizi a jejich defaultni predinstalovana verze tak velka neni.
Ano odinstaluji aktualizace a pak deaktivace a už ji nevidím a zabírá cca 35mb což je velice slušné