Originál článek publikovaný na: Skrytá zbraň proti otravným SMS! Google přidává funkci, o které jste snili
Služba Zprávy Google zavádí novou funkci, která usnadňuje odhlášení z odběru reklamních zpráv Tato funkce přidává do spodní části obrazovky nabídku s jednoduchým odhlášením Funkce vás požádá o důvod odhlášení a pak odešle příkaz STOP Spousta služeb, obchodů, ale i charit apod. využívá reklamní zprávy. K jejich zasílání využívají nejčastěji e-mail, ale i SMS. Odhlášení…
Tohle bych uvítal na Samsung zprávách.
Mám Xiaomi zprávy a nikdy mi nepřišla otrávená SMS tak asi to mají vychytané dříve než google
Zprávy Google v beta verzi otravné sms posílají hned do sekce Spam a zablokované zprávy . Takže se o nich ani nedozvím pokud nepropadnu zvědavosti a nejuknu do nich , abych viděla kdo zase otravuje
Mně v životě žádná reklamní zpráva nikdy nepřišla. A to své číslo uvádím takřka kdekoliv.
Ono tohle funguje spíš v USA, ale mně třeba chodily z nejmenovaného obchodu s obuví, kde jsem se zaregistroval kvůli 30% slevě. Že budou posílat e-maily jsem čekal, ale že začnou posílat SMS, to mě překvapilo.
Když zjistíš, že jedeš na mrtvém koni, sestup. Indiánské přísloví. Samsung zprávy jsou mrtvé
Holt budu muset nahodit google zprávy. Taky už jsi přešel jo?
Jo ti určitě. Čína ta je jeden velký spam. Komik zase perlí.
Taky na to teďka koukám že tam taková sekce je. Díky za info.
Bohužel tě zklamu žádný spam ani jiné blbosti tam nemám narozdíl od Google zpráv a hlavně je nemám připojené na internet
Chudačku ty mě nepřestaneš bavit.
Jo nápodobně stále nedokážeš pochopit že všechny lidi nejsou ovce a nepotřebují to co mají ostatní
Ano a ty nepotřebuješ google to už víme. Pá lmo