Kam uložit data v roce 2025? Srovnání cloudových úložišť

Originál článek publikovaný na: Jaké cloudové úložiště zvolit v roce 2025? Přinášíme kompletní srovnání

Cloudová úložiště jsou moderním způsobem ukládání dat Za vyšší kapacitu musíte zaplatit, ceny ale nejsou příliš vysoké Nevýhodou je nutnost být online Důvodů, proč mít data uložená mimo telefon je hodně. Je to forma zálohy v případě poruchy zařízení, data v cloudu jsou dostupná odkudkoliv a často nabízí větší kapacitu než váš mobilní telefon. Zajímavé…

Zdravím. Jenom chybka v textu u bezplatného onedrivu. Máte tam 15GB, realita 5GB, tabulka dole uz je OK. Po oprave klidne smazte…

Máš pravdu. Zmátlo mě tohle:

Článek opravím.

Zdravím, já tedy nevím, ale ceny na webu Microsoft One Drive jsou taky mnohem vyšší: to 1TB(1 uživatel) je za 269,- a 6TB( až 6 uživatelů) za 349,- měsíčně na rozdíl od článku, kde je cena za 1TB 189,- a 6TB za 269,- nebo něco špatně chápu ?

Jednou za rok kupuji Microsoft 365 pro rodiny. Různé shopy mají akce. U Alzy jsem kupoval za 1200,-.

1 Líbí se

A co uloz.to, 5TB za 150Kč/měsíc

Myslím, že Uložto nemá aplikaci pro Android, takže se vymyká naší cílové skupině. Navíc neumí pokud vím data sdílet, jeho výhodnost je velice diskutabilní.

Snažím se to dělat podobně.

Možná se mně zobrazily ceny, které platím já, ještě před zdražením. když se mrknu na OneDrive a anonymního okna, už vidím ty nové, vyšší. Díky za upozornění, opraveno.

Není to jediná chyba. Tady je další. Prosím o opravu.

• 100 GB: 60 Kč / měsíc
  • 200 GB: 80 GB/měsíc
  • 2 TB: 300 Kč/měsíc
    druhý řádek GB na GB. Na měsíc asi mají být Kč nemyslíte?
    Děkuji a hezký den.

super článek. velmi za něj děkuji.

1 Líbí se