Originál článek publikovaný na: Nová Find My Device se spouští jako reakce Googlu na Apple
Google spouští síť Find My Device pro sledování zařízení Pomůže najít ztracené zařízení, i když bude offline Jde o reakci na úspěšnou službu Find My od Applu Tak se konečně dočkáváme. Po měsících, kdy se diskutovalo o přípravných pracích na spuštění nové sítě Find My Device pro Android, se Google uchýlil k jejímu oficiálnímu spuštění,…
Proč Google nevymyslí něco sám? a jen se opičí po Applu, ještě že takovou věc k životu nepotřebuji
Google toho vyvíjí spoustu, ale pokud se už něco u konkurence osvědčilo, asi nechce znovu vynalézat kolo. To mu asi nelze mít za zlé. Navíc z toho my jako zákazníci Google ekosystému budeme jen profitovat ne?
To je pravda ale snaha by tu být měla určitě to někdo využívá 90-100% ale někdo to zase bere jako zlo:sob: pro mně osobně a myslím že pár procent lidí telefon využívá tak na 20% jako já, když jsem na kole nebo na tuře tak si zapnu stopaře a vím kolik jsem ujel nebo ušel jinak mě to jako technika nezajímá
Flakoto, ja mam roky zelenou popelnici a tohle mi dost chybi. Vsechny AirTagy i neoriginalni musim operovat pomoci nejakeho stareho nakousleho jabka, co je doma trvale na nabijecce. Coz je ze spousty duvodu na prd. Napr. ze ten v aute skrze dosah BT mam temer porad v tom upozornovacim modu, ale hlavne, k dohledani potrebuju ten iP a nejde to pres web. Jinak tyhle technologie jsou tu davno a ani Apple s nimi neprisel, jen to doposad stalo za prd kvuli izolovanemu systemu (TrackR, StickNFind, atd.). Takze otevrene, tyhle vykriky vubec nechapu a nevidim v nich ani inspiraci, ani informace, nic.
ty trackery jsou ke hledani veci, ne jako sportovni tracker