Originál článek publikovaný na: Google v tichosti plánuje důležitou aplikaci pro Wear OS. Až ji dostanete, budete nadšení
Reklama Google podle všeho plánuje nasadit do Wear OS novou aplikaci Mělo by jít o Find my device (Najdi moje zařízení) Omylem ji propálil v loňském propagačním spotu na Pixel Watch 3 Na chytrých hodinkách najdete nejrůznější aplikace. Liší se podle toho, od jakého výrobce své hodinky máte – ale obvykle jsou si hodně tematicky…
Jako vážně? Z tohoto mám být nadšený? Nejlépe by bylo kdyby google se ráčil opravit jejich klávesnici, která háže modré pruhy. To bych byl vážně nejradši. A pokud to bude opět trvat rok jak tomu bylo u watch 6 tak to nezbývá než používat hroznou Samsung klávesnici na nich watch 7.
Já budu nadšenej, až přestanete s těma trapnejma clickbajtovejma titulkama. Internet prolejzám zkrz RSS a někdy nemám daleko k tomu vás jednoduše přestat sledovat…
2 Líbí se
No já nevím ale find my device používám na hodinách cca 2mesice a stejně tak na sluchátkách🤔
A já jsem zmatný, že to tam nebylo, protože pomocí té aplikace jsem si za poslední 2 roky hledal telefon už mnohokrát. Jako je myšleno obráceně???
1 Líbí se