Jak si stojí fotoaparát Galaxy S24 FE? Srovnali jsme ho se současnou špičkou

Originál článek publikovaný na: Jak si stojí fotoaparát Galaxy S24 FE? Srovnali jsme ho se současnou špičkou

Samsung Galaxy S24 FE je nejnižší model vlajkové řady mobilů Oproti vyšší modelům má o něco slabší hardware Přesto si ve foto testu vedl dobře i ve srovnání se špičkou jako je S24 Ultra nebo Pixel 9 Jedním z nejdůležitějších parametrů, které zákazníci u mobilů řeší, je kvalita fotografií. Zajímalo nás, jak dopadne srovnání nejvyššího…

1 Like

Perfektní článek! Mně by ještě zajímalo, jak je na tom S24FE s focením dětí, resp. pojybujících se předmětů a navíc v interiéru. Je to jako vždy Samsung tragédie?

Sakra kde jsem byl - že někdo o nějakém Samsungu napíše že fotí do studených barev - to vždycky fotilo jako omalovánky - barvy svítili že i když bylo před bouřkou málem to vytvořilo blankytnou oblohu.
No příště ho nebudu automaticky ze seznamu možných telefonů dávat pryč

Fotil jsi děti řadou S24? Foto úplně perfektně třeba jako pixel atd. Žádná tragédie. Takže nvm co píšeš za hlouposti.

Ale přestaň vše se dá nastavit. To jsi měl naposledy v ruce co? S21?

Libore skvělé srovnání. Konečně zase vidím jak pixel prepaluje fotky ty barvy u selfi a v noci hrůza. Pak je tu makro značně preostrene kraje květiny. Jasně S24U jinde ale ani S24fe není špatná.

Nefotil, ale S23 byla na tohle tragická, proto se ptám a rád slyším, že by se dalo konečně s eskem normálně fotit, S24 FE se mně líbí.

Bože to je zase srovnání. Z těchto mini obrázků víme leda prd,maximálně barevné podání. Vůbec to nevxpovídá o kvalitě fotoaparátů. Txhle wobové srovnání jsou na nic…

Na konci máš odkaz na disk, kde jsou v původní kvalitě, co chceš víc?

Moje 20leté dítě nebude to pravé na zkoušení, ale pokusím se to nějak nasimulovat.