Originál článek publikovaný na: Recenze Galaxy S24 FE: prémiový telefon za rozumnou cenu | Svět Androida
Samsung Galaxy S24 FE je odlehčená verze vlajkového modelu s Exynos 2400 a 120Hz AMOLED displejem. „Semínková“ recenze zapojuje čtenáře Android komunity do testování telefonu. Telefon nabízí 4 700 mAh baterii, rychlé nabíjení a předobjednávkové slevy. Samsung Galaxy S24 FE je mírně odlehčená verze vlajkové lodi, kterou je Galaxy S24. Ten je k dispozici ve…
Mě by zajímalo proč takovej telefon vydávají když je to úplně stejný jak s24 až na pár úplných drobností
Tak úplně stejný jako S24 není, těch rozdílů je dost. Jeden z důvodů může být, aby lidi měli na výběr. Ale obávám se, že tohle není úplně otázka do recenze, že?
Naprostý souhlas za mě zbytečný model.
Jirko zkus v tomto vlákně omezit dotazy pouze na “semínkovou” recenzi. Díky
Mám dotaz, netýká se fotek. Má S24FE barevně stejně laděný displej jako ostatní S24, tj. méně saturovaný než předchozí Samsungy? A umí bezdrátově nabíjet Galaxy Watch? Díky.
Článek dobrý a super srovnání, ale stále bych raději 100x volil loňskou plnohodnotnou vlajku S23 Plus než tuto okleštěnou vlajku - kočkopsa mezi S a A sérií. Jedinou výhodou u S24 FE je teda delší SW podpora, ale ruku na srdce, kdo z fanoušků S série bude mít telefon tak dlouho? Jinak i zde je vidět jak S24 Ultra občas post processingem mrší fotky, a to hlavně podaní barev oblohy.
Mě by zajímala kvalita fotek Samsung Galaxy S24 FE v porovnání s Samsung Galaxy S24
Bohužel nemám k dispozici S24, abych takové srovnání mohl udělat. Ale v článku jsou fotky z S24 Ultra, která by měla být o něco lepší, než běžná S24, takže z toho jde odvodit odpověď.
Z mého pohledu si S24 FE nezadá ani ve srovnání s Ultrou, takže S24 na tom líp nebude.
Ahoj, odpovědi jsem doplnil do článku.
No viděl jsem srovnání s S24 a v detailech na místo zaostření je S24 win takže Fe fakt ne.