Samsung Galaxy S24 FE kombinuje styl a prémiový dojem, přitom vás nezruinuje (semínková recenze)

Originál článek publikovaný na: Recenze Galaxy S24 FE: prémiový telefon za rozumnou cenu | Svět Androida

Samsung Galaxy S24 FE je odlehčená verze vlajkového modelu s Exynos 2400 a 120Hz AMOLED displejem. „Semínková“ recenze zapojuje čtenáře Android komunity do testování telefonu. Telefon nabízí 4 700 mAh baterii, rychlé nabíjení a předobjednávkové slevy. Samsung Galaxy S24 FE je mírně odlehčená verze vlajkové lodi, kterou je Galaxy S24. Ten je k dispozici ve…

Mě by zajímalo proč takovej telefon vydávají když je to úplně stejný jak s24 :grinning::person_tipping_hand: až na pár úplných drobností

1 Like

Tak úplně stejný jako S24 není, těch rozdílů je dost. Jeden z důvodů může být, aby lidi měli na výběr. Ale obávám se, že tohle není úplně otázka do recenze, že? :slight_smile:

1 Like

Naprostý souhlas za mě zbytečný model.

1 Like

Jirko zkus v tomto vlákně omezit dotazy pouze na :seedling:“semínkovou” recenzi. Díky

1 Like

Mám dotaz, netýká se fotek. Má S24FE barevně stejně laděný displej jako ostatní S24, tj. méně saturovaný než předchozí Samsungy? A umí bezdrátově nabíjet Galaxy Watch? Díky.

Článek dobrý a super srovnání, ale stále bych raději 100x volil loňskou plnohodnotnou vlajku S23 Plus než tuto okleštěnou vlajku - kočkopsa mezi S a A sérií. Jedinou výhodou u S24 FE je teda delší SW podpora, ale ruku na srdce, kdo z fanoušků S série bude mít telefon tak dlouho? Jinak i zde je vidět jak S24 Ultra občas post processingem mrší fotky, a to hlavně podaní barev oblohy.

Mě by zajímala kvalita fotek Samsung Galaxy S24 FE v porovnání s Samsung Galaxy S24

Bohužel nemám k dispozici S24, abych takové srovnání mohl udělat. Ale v článku jsou fotky z S24 Ultra, která by měla být o něco lepší, než běžná S24, takže z toho jde odvodit odpověď.
Z mého pohledu si S24 FE nezadá ani ve srovnání s Ultrou, takže S24 na tom líp nebude.

Ahoj, odpovědi jsem doplnil do článku.

1 Like

No viděl jsem srovnání s S24 a v detailech na místo zaostření je S24 win takže Fe fakt ne.