Článek na Mobilizujeme.cz popisuje, jak lze hledat lidi podle fotky pomocí nástrojů, jako je Google Lens, Facebook a další aplikace. Google Lens umožňuje nahrát fotografii a vyhledávat podobné obrázky na internetu, což může pomoci identifikovat osobu na fotce. Facebook umožňuje označování a rozpoznávání tváří na fotografiích. Tato technologie může být užitečná, ale zároveň vyvolává otázky ohledně soukromí.
No, tak toto je velice, velice (!!!) užitečná informace .
To myslis ironicky alebo to myslis vazne?
Len sa pytam
Úplně, úplně vážně .
Člověčí pohledy jsou různé.
A právě proto můžeme jako Homo sapiens existovat.
Alespoň prozatím.
Ja som sa iba uistil ze ako to myslis
Ak to myslis vazne tak som rad. Clanok mi prisiel zaujimavy a aj preto som ho sem pridal
Super . Je zapotřebí více takových lidiček, kteří šíří osvětu.
Osvětu ne jen ve vrcholové IT, ale i mezi bežnými uživateli “chytrých telefonů”.
Jsem ročník 1951.
Začínal jsem na programovatelné počítačce Texsas Instrument TI 58 a následně TI 59. Ta již měla magnetické štítky pro záznam.
A potom to byl již šupec.
8-bitový japonský Sord (připojený magneťák pro záznam + televize Pluto jako monitor).
Japonský Sharp 826, tak ten byl již kompaktnější. Megneťák měl zabudovaný, ale Pluto, tak to stále muselo být.
Nejraději jsem ale pracoval s Atari.
A jazyky ?
Snad všechny Basic a solidně Pascal.
Wau. Dakujem moc pekne. To ma potesilo
A vidim ze mas toho za sebou vela a urcite aj vela skusenosti. Vazim si to a som rad ze tu je niekto s kym sa da normalne pisat/pokecat
*Můj poslední zážitek s IT byl systém TNS. Tzn. Ten náš Slušovický systém. Viz Slušovice - pan Ing. Čuba. Lehce vygooglujete.
Profesí jsem stavař. V mém okolí se začali postupně rojit budoucí ajťáci, profíci.
No a na ty jsem již po pravdě neměl.
Stále jsem byl pouze amatér.
Byly to ale super roky .
Vy pište dál a vzdělávejte ty, kteří to chtějí. *
Urcite sa na to pozrem. Dakujem
Nebyl by nějaký ten poznatek o tom, jak se Vodafonu daří připojovat do své sítě Galaxy Ultra ?
Již čekám 4 dny a stále dostávám od Vodafone hlášku, že: “Váš požadavek se vyřizuje”.
V případě Galaxy Watch4 Classic LTE jsem čekal 3 měsíce a pár dnů .
Děkuji.
Ja nemam skusenosti s Ceskymi operatormi a nemam ani Ultru od Samsungu ale s tymto by ti mohol pomoct @Libb tak dufam ze sa ti ozve a ze ti tu napise.
Bohužel, možná naštěstí, Vodafone nepoužívám. Teoreticky by to mělo být bez problémů, ale praxe… doporučil bych asertivně kontaktovat infolinku.
Díky za odpověď.
Asertivní jednání mi není cizí.
Ale pozor.
Vodafone (alespoň ten, který působí v ČR) je zcela splachovací.
Včera jsem emailem oslovil produktového ředitele Vodafone.
Celý jejich problém jsem v detailech popsal.
Současně jsem přiložil i kopie obrazovek, na kterých bylo vyjádření Vodafone k mému požadavku.
Zatím je ticho po pěšině.
U mých předchozích Galaxy Watch4 Classic LTE trvalo Vodafone přihlášení do sítě 3 měsíce a několik dnů.
Zde je něco zcela, zcela špatně.
Děkuji za váš zájem.
Není zač. Obávám se, že jak se potká Vodafone a Samsung, nemůže to dobře dopadnout
Vaši odpověď jsem zřejmě dost dobře nepochopil .
Ale nevadí.
Český Vodafone, opakují Český Vodafone je v jakémkoliv srovnàní se.Samsungem pouze a jenom prťavý šmudla.
Mě zaráží to, jak bombastickým způsobem se Český Vodafone prezentuje ve věci eSIM.
Není to až tak dlouho, kdy Vodafone v tichosti zveřejnil nabídku majitelům hodinek Xiaomi - zapojení do své sítě.
A odezva zájemců ?
Katastrofa, jakým způsobem/nezpůsobem si Vodafone počínal.
Lehce dohledatelné.
Chování Vodafone v ČR není o Samsungu a není ani o Xiaomi.
Chování Vodafone v ČR je pouze a jenom v jeho PROHNILOSTI.