Google se mění! Oblíbený Discover z mobilů přichází i na počítače

Originál článek publikovaný na: Oficiálně potvrzeno! Google Discover bude konečně i na počítačích

Reklama Google oficiálně potvrdil příchod feedu Discover na desktopy Discover nabídne uživatelům nový způsob objevování obsahu na počítači Očekávat lze kvalitní obsah s velkými obrázky a jasnými titulky dle zájmů uživatele Google oznámil, že jeho populární obsahový feed Discover, dosud dostupný primárně na mobilních zařízeních, se rozšíří i na vyhledávání na počítačích. Tato novinka, potvrzená…

1 Líbí se

Tak na toto se mega těším a už dlouho mi to chybělo.
Když Google Discovery srovnám třeba s Widgetem, který nabízí přímo Windows na levé straně (po kliknutí na počasí), je Google Discover nesrovnatelně kvalitnější a cílenější.

Jen škoda že díky naším drahým politikům už to máme prakticky bez obrázků. :cry:

1 Líbí se

Taky je nám z toho smutno a to nejen jako uživatelům, ale i jako vydavatelům :sad_but_relieved_face:
Ale zase je dobré si občas připomenout jak jsou věci pomíjivé a jak cizí rozhodnutí mohou i bez vaších chyb vzít vaši několikaletou práce o hodit do :toilet: . Ale i tak se na Desktop Discovery těším :smiley:

1 Líbí se

To je asi opět zbytečná aplikace naštěstí to v mobilu nemám

Google Discover je rozhodně nejlepší služba na shrnutí zpráv, kterou jsem objevil. Všechny ostatní mají sice na výběr z několika kategorií, ale jsou tak obecné, že potom ve feedu mám bulvár, politiku, náboženské sračky, hudbu, která mě vůbec nezajímá, a jenom to co já bych chtěl, tak tam bylo v jednotkách procent (maximálně). Když jsem tomu zkoušel dávat čas, jestli se algoritmus přizpůsobí, tak ani po týdnu nedával relevantní odkazy.

1 Líbí se

Není to náhodou teď tak že musíte dát Googlu svolení používat vaše obrázky. Protože u některých to začalo zase fungovat. Například Kinobox, Xzone, Fandímefilmu, tv.seznam, serialzone, tipcars, tvnova… všechny zobrazují fotku vedle textu k článku. Svetandroida mi nabízí články také ale bez fotky.

Jestli to tak je, tak tuto možnost neznám. Ale dost o tom pochybuji, probírali jsme to přímo s centrálou Google několikrát a výsledek vždy stejný (bez obrázků). Proč někteří obrázky mají a jiní ne, je na delší povídání, ale zdá se že Google aktuálně v online prostoru přestal hrát fér, nebo je to pod jeho rozlišovací schopnost (mimo hlavní zájem).

Ale třeba se fakt něco změnilo a je potřeba se proaktivně Google zase zeptat :). Neměl bys prosím screenshot obrazovky, kde zmíněné zpravodajské magazíny obrázky mají? Díky