Disk Google přináší možnost, kterou měl mít už dávno! Oceníte ji hlavně v noci

Originál článek publikovaný na: Sláva! Disk Google přináší možnost, kterou měl mít už dávno

Disk Google konečně dostává dlouho žádanou možnost Ve webovém rozhraní si lze nastavit tmavý režim Možná chvíli potrvá, než se volba zpřístupní i vám Cloudová služba Disk Google se ve svém webovém rozhraní konečně dočkává oficiální podpory pro tmavý režim. Zatímco na chytrých telefonech tahle možnost funguje již delší dobu, uživatelům, kteří platformu používají především…

Kde není možnost tmavého režimu, dávám ve tmě jas na minimum. Na nějakých 5 % z celé té škály.

Já mám v noci mobil položený na nočním stolku a je mi jedno, jaké má disk Google prostředí. Ostatně jej skoro nepoužívám, jedou na něj automatické zálohy. Případné fotky nebo videa se mi posílají úplně jinam.

Tenhle hon za zobrazenim reklam, kolik to vlastne sype? Clanek o tom, ze lze zapnout tmavy rezim… To mi prijde stejne marny jako kdyby posta udelala celorepublikovou kampan o tom, ze nabizi nove postovni obalky…

Ahoj, sdělím ti svůj pohled na tohle konkrétní téma:

Google spustil funkci, kterou si roky uživatelé přejí. Pouze na některých účtech však samotný Disk Google upozornil na to, že je tmavý režim konečně k dispozici. Proto mi přijde užitečné informovat o tom, že si lze tmavý režim zapnout. Spousta lidí o tom nemusela vědět a článek jí mohl pomoct

1 Líbí se

Mnohem víc bych uvítal, kdyby Google disk zpřístupnil v adresářovém stromu Google fotky.

Já onen “tmavý režim” upřednostňuji roky a roky, na jakýmkoliv DE (desktop enviroment) nebo pokud např. aplikace nerespektuje nastavení z gtk/qt, človek si to doladí ručně. Vlastně T602 byla první, kde kde jsem si oblíbil “tmavou”. Jednoho dne přišly smartfouny a nejméně dekádu po nich se začaly hromadit bombastické a senzační články, že to a tamto přidalo tmavý režim. Většinou na to upozorňují i ty samotné aplikace, ale jasně, proč lidi nepošťouchnout a neprodat u toho tunu reklam. Zvlášť když je to klasickým clickbaitem, kdy titulek neřekne nic a pak, alespoň v mém případě, příjde velké zklamání. Vedle toho mě fascinuje třeba i to, že na jednom serveru stále vychází články “Epic rozdává dvě hry zdarma” … jo, dělají to už roky a je to každotýdenní akce. Stále se mi nepodařilo ten gogol feed vycvičit tak, aby tam byly převážně hodnotné věci :/, ale to už by byl offtopic…