Zprávy Google chystají sdílení živé polohy, statický odkaz je minulostí

Originál článek publikovaný na: Odhaleno! Google Zprávy získají funkci, kterou konkurence nabízí už roky

Reklama Aplikace Google Zprávy umí sdílet polohu pouze jako statický odkaz Z analýzy aplikace vyplývá, že bude možné sdílet i živou polohu Kdy se funkce dostane k uživatelům není známo Aplikace Zprávy Google patří mezi nejrozšířenější aplikace pro zasílání SMS a RCS zpráv. Je to z velké míry i díky tomu, že jde o výchozí…

1 Líbí se

K čemu je důležitá poloha při psaní zpráv sms atd…? Ten google je už fakt vygumovaný :roll_eyes: jen šmírovat a šmírovat :face_vomiting:

To dělá Čína neustále ani o tom nevíš. Jinak co ty víš kdo co k čemu potřebuje. Já třeba dost často používám sdílenou polohu. Ale u té se moc nových věcí nevylepšuje což je škoda.

Libore díky za článek. Jinak nějaké info o přímo sdílené poloze a jeho vylepšení nevíš? Díky

Nedivím důvod sdílet polohu z někým jiním k čemu je to dobré?

Konkrétní příklad: jedu na návštěvu k mámě. Máma bydlí v bytovce se dvorem, kde se dá zaparkovat. Jenže je tam brána, jejíž otevření zvenku je zbytečně komplikované. Pošlu jí tedy zprávu s živou polohou a ona vidí, kde jsme a kdy asi tak přijedeme a včas nám bránu zevnitř otevře.
No a že to je ve Zprávách Google je jen způsob, jak to poslat. Kdo je používá, to ocení.

1 Líbí se

bohužel víc než je v článku teď nevím

1 Líbí se

To asi musí být zapnutá data které nemám ne? je také možnost přijet k bráně a zavolat a 1, 2 minuty počkat než mi ji někdo otevře ale každý telefon používáme po svém

Takže když ty nemáš dáte je to problém všech? Hele zase ses vyjádřil úplně mimo. Přesně tak jak píše Libor. Jsem s někým třeba někde domluvený pošlu polohu a vidí kde zrovna jsem atd. Prostě já to beru jako suepr věc. Že ty ne🤷

Já se také domlouvám že se sejdeme z přáteli ale že by mi někdo posílal polohu o tom nevím prostě se domluvíme že ve 14h se sejdeme na místě XY a žádné krklolomné posílání polohy a jiné nesmysli

Především nepoužívám Google zprávy. :slight_smile:
A ohledně sdílení polohy: Já pamatuji dobu, kdy nebyly mobily, pevné linky byly vzácné a tak jsme se vždy kdekoliv sešli jen na základě ručně psaných dopisů nebo korespondenčních lístků. A vždy jsme se všichni sešli bez problémů. :slight_smile:

1 Líbí se

Tak to je až příliš specifická situace pro specifické lidi, neboť většina lidí skutečně neumí číst z mapy, takže sdílení polohy je jim k ničemu. Není nic snazšího než prostě zatelefonovat (tohle mobily stále umí) a vše vyřídit hovorem. :slight_smile:

1 Líbí se

Jo o tom přesně mluvím prostě zavolám a je vše vyřešeno :+1:

Dva tepubelini se sešli a dva co ani neví jak se tohle používá co :smiley: nejlepší baviči. Jen tak dál pobavte nás hoši

Ono to je přesně naopak. Každý ví, jak se sdílí poloha. Je to otázka pár kliknutí. Ale zdaleka ne každý umí po telefonu vysvětlit, kde se přesně nachází. Vysvětlit tak, že to druhá strana pochopí úplně nejlíp. Jsem si jist, že naučit se vysvětlovat, lépe trénuje mozek. :slight_smile:

1 Líbí se

Právě naopak živě jde vidět kde přesně jsi. Než zbytečné telefonovat. Ty jsi prostě jiný. Bohužel. Na dnešní dobu nejsi. Máš hloupej xiakram a nic s ním neumíš bohužel.

No každý nemá potřebu něco druhým vnucovat, pro mně je jednodušší zavolat než někde v telefonu hledat nějaké sdílení nikdy jsem to nedělal tak proč s tím začínat u takové blbosti

Ano tím jde vidět jak jsi mimo s tímhle příspěvkem. Nikdy jsem to nedělal tak budu raději volat. 10lete dítě. Ahoj

Vtipné :joy: jediný kdo se chová jako dítě jsi ty normální člověk by si zavolal než něco takového hledal to je stejné jako že raději budu komunikovat z úřady přes mobil proč když platím daně aspoň budou něco dělat za ty prachy co dostávají tak si tam zajdu osobně