Originál článek publikovaný na: Google zabíjí Nest. Nový Home Speaker s Gemini a češtinou odhalí 1. října
Google potvrdil název chystaného reproduktoru – bude se jmenovat Google Home Speaker V kódu aplikace Google Home se objevila zmínka o 360stupňovém zvuku Nest Aware přejmenují na Google Home Premium, což naznačuje tlak na placené funkce Před měsícem jsme vás informovali o masivním úniku chystaných produktů Google Nest. Tehdy jsme viděli rendery nového reproduktoru ve…
Konečně na tuto věc čekám už několik let co vytvořili asistenta google a teď očekávám už rok co vydali Gemini že v autě řeknu ok google naviguj mě zavolej zvedni hovor .. jen je škoda že zrušili google meet pro android TV tak doufám že aspoň znova budou prodávat reproduktor s kamerou ať se babička vidí s vnučkou
Když překazili video hovory na televizi zřejmě v ČR jsem byl jediný kdo používal video konference přes android TV protože ani v době kovidu jsem neviděl že by redaktoři nějakého webu udělali recenzí na volání s rodinou přes televizí ..
Starší lidé třeba neumí na PC a telefonu ale video hovory na android TV uměli přijímat . Tak snad google vymyslí nějakou věc aby google home reproduktor propojil video hovory přes televizí .