Google omylem ukázal tajný reproduktor s Gemini! Pravděpodobně bude umět česky

Originál článek publikovaný na: Google omylem ukázal tajný chytrý reproduktor s Gemini! Bude umět česky

Google chystá nový chytrý reproduktor s Gemini, který se mihl na prezentaci Pixelu 10 Konečně přinese párování s Google TV pro prostorový zvuk – funkcí slibovanou roky Díky české podpoře Gemini bude poprvé dávat smysl i v českých domácnostech Google při představení řady Pixel 10 nenápadně ukázal něco, co nakonec vůbec nebylo součástí prezentace –…

Na tohle čekám roky!

1 Líbí se

Já také. Snad to vyjde.

Čeština zde určitě opět nebude tomu fakt nevěřím.

Bylo by to prima. Gemini už nyní může používat češtinu k ovládání chytré domácnosti, jen se zatím nedá aktivovat hlasem.

1 Líbí se

Přesně tak. Myslím, že aktivace hlasem je opravdu jen otázkou času, když Gemini češtinu už zvládá.

Otázka je, jak bude fungovat propojení s Google TV. Mám chromecast 4K který je propojen s párem Google Nest Audio. Oficiálně to není podporováno, v praxi to funguje, nicméně je tam asi půl vteřiny zpoždění zvuku. Předpokládám že to je kvůli připojení přes Bluetooth. Tento “detail” my vadí tolik, že funkci radši už nepoužívám. Ano, lze to používat třeba na Spotify kde je to jedno. Ale u sledování filmů to je opruz.

1 Líbí se

Jasný taky bych za to byl rád. Tak třeba se dočkáme :wink:

1 Líbí se

Omylem? Když Google něco ukáže omylem už po stopadesáté, tak to přece omylem nebude, ne? :joy:

Asi je nás hodně, já asi tak pět let, co začli slibovat, že Google asistent bude umět česky.:slightly_smiling_face: