Google nabízí telefony Pixel se 40% slevou. Má to ale háček

Originál článek publikovaný na: Google nabízí telefony Pixel se 40% slevou. Má to ale háček

Google začal nabízet na svém Storu repasované telefony s plnou zárukou a podporou Nabízí až 40% slevu z původní ceny a garantuje použití originálních náhradních dílů Nabídka však není alespoň prozatím určena pro náš trh Google začal prodávat přímo v Google Store telefony Pixel s až 40% slevou. Jedná se ale o repasované telefony řady…

Tohle mě velmi mile překvapilo. Je to vlastně skvělý způsob, jak s koupit špičkový telefon za velmi solidní peníze. Navíc s plnou zárukou a podporou, to zní jako hudba budoucnosti :star_struck:

A ta výhoda je jako kde? Vždyť ten repasovaný krám pixel 7 po 40% slevě stojí stejně jako nový pixel 8 :smiley:
A to se vyplatí :smile:

Cože? jak může repasovaný Pixel 7 se 40 slevou stát jako nový Pixel 8? Ukážeš prosím na příkladu?

Tak si přečti článek, kde je tabulka a v tabulce je repasovaný pixel 7 v přepočtu za 13400Kč.
Pak si otevři prohlížeč, do adresního řádku napiš heuréka a do heuréky napiš pixel 8. Nejnižší cena za nový pixel 8 je 13400. ( Alza 13900).
A to se vyplatí! Dát za repasovaný starý telefon stejně, jako za nový o generaci lepší s delší podporou a o rok delší zárukou :smiley: !

Hmm máš pravdu, byl jsem tak nadšený, že toho jsem si vůbec nevšiml. Tak to nechápu, to je nějaký úlet od Google :face_with_symbols_over_mouth: (to je skoro jak takové to české, je to delší ale za to horší cesta :slight_smile:

Pred 3 mesiacmi som si kupil Pixel 7 pro novy za 500€ ! A za repasovany chcu viacej? Asi nepoznaju hodnotu svojich produktov!

Však v článku píšu, že se mně ta nabídka nezdá nijak výhodná…

Tohle dela mnoho vyrobcu a nejen u mobilu. Treba u Apple je to velice popularni moznost jak trochu usetrit. Zaruka jako u noveho, zabaleno jako nove jen na krabici je ze jde o certified refubrished.

Pristroje mohou byt z vykupu protiuctem, ale i nepouzize z rozbalenych krabic, nebo kratce vyzkousene - apple neprodava rozbalene zbozi.

Samsung take neco takoveho ma. Nekdy ma celice zajimave vykupni ceny, treba kdyz vysla S23 rada, tak pri objednavce S23U dali 1000USD za S22U, takze novy telefon jen za 200 dolaru. Jednou meli akci kdy ten litr dali za s22u i s rozbitym Displejem, ebay byl plny takovych za 5 stovek :slight_smile:

Jaka cena? Urcite u google nebo operatora koupim 8 za cenu repasovane 7? Jde o US ceny, nejde srovnavat s nabidkou u nas nebo v EU, kde telefony prodava kazdy trouba a primarne se kupuji jinde nez u operatora.

V us se telefony kupuji ve velkem hlavne u operatoru nebo obchodech vyrobce. Na tech mistech taky obvykle stary telefon i prodavate.

Akorát že vůbec. Takový US walmart nabízí pixel 8 za 450$ tj. 10800kč. To je fakt.