Google připravuje různé bonusy a dárky pro ty, kteří si koupí Pixel 9. Mezi dárky patří například Pixel Buds sluchátka nebo prodloužená záruka, a to v závislosti na regionu. Nabídky budou dostupné v rámci předobjednávek a časově omezených akcí. Cílem je zvýšit atraktivitu nového Pixelu 9 a podpořit jeho prodej hned po uvedení na trh.
Rameno od vozu.
Co s Pixelem?
Roky čtu recenze na tuto povedenou/nepovedenou značku.
Pixely su super telefony len skoda toho procesoru
Procesory ?
No a právě o tom z velké části je.
Není procesor ? Není “muzika”.
U Samsungu jsem začínal na S2.
Technický pokrok u Samsungu jsem nikdy nehledal ve foťácích, jak se dnes všeobecně u chytráčů nosí.
Hledal jsem ho tam, kde ho pořádně nedokáže vysvětlit ani autorizovaná prodejna. Ano, procesor.
No ja som Samsung mal a aj ho stale mam ale nesadol mi vobec. Zato Pixel sa mi pouziva ovela lepsie.
Ale to je o tom ze kazdemu sa paci alebo kazdemu vyhovuje nieco ine. Preto si v Android svete vybere kazdy ten svoj telefon.
Tebe vyhovuje viac Samsung. Mne zase vyhovuje viac Pixel
Ale ano suhlasim ze procesor je velmi dolezity. To je pravda
Skoda je ze Pixel ma procesor robeny viac na strojove ucenie a AI. O vykon mi ani tak moc nejde. Vykonovo mne osobne Pixel staci uplne. Len by mali popracovat na vydrzi a prehrievaniu. Inak ja som uplne spokojny
Zaplnit 2 Tera je jednoduché? Já mám telefon pět let se 128 gb a paměť sem za ty roky nezaplnil ani z poloviny…
A cloudy nepoužívám.