Google bude rozdávat. Pokud si koupíte Pixel 9, dostanete spoustu dárků... (Komunity news)

Google připravuje různé bonusy a dárky pro ty, kteří si koupí Pixel 9. Mezi dárky patří například Pixel Buds sluchátka nebo prodloužená záruka, a to v závislosti na regionu. Nabídky budou dostupné v rámci předobjednávek a časově omezených akcí. Cílem je zvýšit atraktivitu nového Pixelu 9 a podpořit jeho prodej hned po uvedení na trh.

Rameno od vozu.
Co s Pixelem?
Roky čtu recenze na tuto povedenou/nepovedenou značku.

Pixely su super telefony len skoda toho procesoru

Procesory ?
No a právě o tom z velké části je.
Není procesor ? Není “muzika”.
U Samsungu jsem začínal na S2.
Technický pokrok u Samsungu jsem nikdy nehledal ve foťácích, jak se dnes všeobecně u chytráčů nosí.
Hledal jsem ho tam, kde ho pořádně nedokáže vysvětlit ani autorizovaná prodejna. Ano, procesor.

No ja som Samsung mal a aj ho stale mam ale nesadol mi vobec. Zato Pixel sa mi pouziva ovela lepsie.

Ale to je o tom ze kazdemu sa paci alebo kazdemu vyhovuje nieco ine. Preto si v Android svete vybere kazdy ten svoj telefon.
Tebe vyhovuje viac Samsung. Mne zase vyhovuje viac Pixel :slightly_smiling_face:
Ale ano suhlasim ze procesor je velmi dolezity. To je pravda
Skoda je ze Pixel ma procesor robeny viac na strojove ucenie a AI. O vykon mi ani tak moc nejde. Vykonovo mne osobne Pixel staci uplne. Len by mali popracovat na vydrzi a prehrievaniu. Inak ja som uplne spokojny

Zaplnit 2 Tera je jednoduché? Já mám telefon pět let se 128 gb a paměť sem za ty roky nezaplnil ani z poloviny…

A cloudy nepoužívám.