Galaxy S26 Ultra přinese úžasnou funkci. Displej dokáže něco, co nemá žádný jiný telefon

Originál článek publikovaný na: Galaxy S26 Ultra přinese úžasnou funkci! Displej dokáže něco, co nemá žádný jiný telefon

Samsung Galaxy S26 Ultra dostane funkci Privacy Display, která omezí viditelnost displeje z bočních úhlů Funkce se dá zapínat automaticky v davu nebo podle rozvrhu, lze ji omezit jen na vybrané aplikace Vyžaduje hardwarovou podporu – starší modely ji ani po aktualizaci na One UI 8.5 nedostanou Ochranné fólie, které omezují zorné úhly displeje, jsou…

Hodně dobry. Zase Samsung kdo jiný.

Kdyby raději Samsung integroval Face ID nebo něco podobného jako má Pixel. Přikládat pořád někam prst je opruz.

Naopak jsem za to rád. 100x lepší než faceId. Jejich čtečka je topka nevím proč by to měli měnit.

Tak to vyzkoušej čtečku otisku na Pixelu 10, která je minimálně o level lepší. Měl jsem Samsung S25 Ultra a díky pomalé ctečce jsem ho vyměnil za Pixel. Face ID je pohodlné otevírání, kde nemusíš přikládat žádný prst a máš hned hotovo. U Apple to funguje super a u Pixelů to také není špatné.

Tak ty jsi mě pobavil. Kdybych si tu v pixelech nedávno nevyzkoušené nenapíšu toto, ta čtečka je o třídu horší jak na S25U, ty komiku, ale díky, že zde Babiš lidí. Tohle chce neskutečnou sílu napsat takové bláboly, plus když jsem měl suchou ruku, tak byl pixel úplně stracený, ale úplně, takže mi nemluv, že má pixel lepší čtečku, kolego. A to nemluvě o těch fotkách, co chrlí za vymyšlené barvičky a detaily. O tom se tu dál ale hádat nebudu. Jako to, co jsi mi tu napsal, jsem fakt musel reagovat, jelikož je to úplně naopak.

Joooo ty jsi ten prezident zeměkoule který vše ví a zná a musí každého trollovat :joy:

2 Líbí se

A neměl jsi S25 Ultra z Temu?:rofl: Já vidím jasný rozdíl v rychlosti a spolehlivosti ve prospěch Pixelu. Ale tvůj názor ti brát nebudu. A jako bonus Face Unlock. Ostatní je věcí vkusu.

No až na to že mám vlajku každý rok tak fakt ne. Jinak asi jsi ji z těmi měl ty. Jinak mám kolem sebe lidi co mají pixel a když jsme s nimi tohle porovnával jasné vyhrála Ultra ta přesnost a rychlost je prostě lepší u Ultry. Spíš si myslím že jsi ty Ultru v ruce ani neměl. Ale chápu hektarů je zde dost :slight_smile: a asi jsem narazil hřebík na hlavičku co? :slight_smile: hlavně ten jejich čistý A to je jedna velká katastrofa co poslouchám.

ty jo tak to si teda urcite lepsi clovek kdyz mas novej telefon kazdej rok..kvuli tobe by mel samsung udelat jeste Galaxy S MegaUltra aby ses citil jak buh..no ale postavim te pred zrcadlo..kdyz tady ctu tvoje prispevky tak je zjevne ze moc v hlave nemas..k tomu by si mel urcite zapracovat na ceskem pravopisu..ale to musis sam s tim ti prachy ani tvoje ultra nepomuzou :wink:

2 Líbí se

Škoda pro tebe dalších slov🤣

Jirka bude očividně typický zaslepený fanoušek Samsungu, který každou prkotinu hned považuje za naprostou revoluci. Ale to, že si Samsung už několikátý rok dělá ze zákazníků srandu a pořád servíruje ty samé telefony s minimem změn, to už nevidí. V jeho očích je jistě už třeba jenom změna názvu u základní S25 na S26 Pro tou nejlepší změnou za poslední dekádu! :rofl:

1 Líbí se

Spíš zoufalec z podpory Samsung

Hele kolego, tobě to asi hodně trhá žilky, co? Jako copak to vadí, že to někdo točí a doplatí pár šlupek? O to ti jde? Zajímavé, že od tebe jsem se zde nedověděl vůbec nic. Jinak prosím, napiš mi něco k tomu, o čem se bavíme, ať se pobavíme. Jinak copak máš za krám ty? Xia za 3k? A snažíš se mě tu nějak jako naštvat…? Jo, díky, pobavil jsem se.

Ano srandu z čeho pak prosím tě? Řekni mi ať se zasmějí i tobě. Kdybych nebyl spokojený u té značky nejsem snad ne? Nebo jsem trefil na xia fans ? Co?

Tak určitě Samsung podpory ty máš dost :wink:

Jiříku ty bys potřeboval teplou, studenou a do klece :hand_with_fingers_splayed:

Tak určitě od někoho kdo tu píše ho…to sedí ty raději mlč tydyte