Samsung Galaxy S26 Ultra uniká na renderech. Přinese dvě velké změny v designu

Originál článek publikovaný na: Takhle má vypadat Samsung Galaxy S26 Ultra! Přinese dvě zásadní změny

Uznávaný leaker OnLeaks zveřejnil CAD rendery Samsung Galaxy S26 Ultra Telefon dostane zaoblenější design a vystouplý kamerový modul pro tři fotoaparáty Kamerový ostrůvek vyčnívá 4,5 mm a připomíná řešení z Galaxy Z Fold Tak se dočkáváme. Uznávaný leaker Steve Hemmerstoffer alias OnLeaks ve spolupráci s portálem Android Headlines v úterý zveřejnil své rendery telefonu Samsung…

Furt to samé dokola, ale za plnou cenu… od S24 Ultra to jde fakt strmě dolů
Hranatý design a S-Pen jsou 2 věci, které z Ultry dělají Ultru a oni obojí zabijí. S-Pen už zkriplili u S25U a design u S26U.

Naopak, přešel jsem z S24U na 25U a v ruce to je paráda, hrany jsou kulaté, 100x lépe se to drží. Ústupky S Penu neřeším, bezdrátovou spoušť jsem nikdy nepoužíval, takže tohle mi fakt nevadilo a ta váha je taky parádní, takže já to jen vítám. Hodně jsem řešil shutter lag, kde na 22U to byla katastrofa, u 24U už to bylo lepší, ale u 25U jsem už tam, kde kdysi, a fotím děti každý den a fotky jsou parádní, za mě super. A fotky jsou o dost lepší jak u S24U v detailu, takže spokojenost. A když to pak koupíš s bonusy za hubičku, paráda.

Doufám že nebudou prodeje a oni se nad sebou zamyslí

Bohužel tomu nevěřím, Samsung má podobnou auru mezi lidmi jako Apple. Prostě to kupují jenom kvůli tomu, že je to Samsung. Teď mám S24U, jsem s tím telefonem spokojený, ale pokud se potvrdí, že Vivo začne dávat i do globálních telefonů Origin OS namísto současného špatného Funtouch OS, tak už nemám jediný důvod, proč nejít do X300 Pro, který bude minimálně v oblasti foťáků o parník před S26U. Protože kupovat si prakticky jenom zakulacenou S24U znovu za 35000 fakt nehodlám :grin:

1 Líbí se

Jsem na tom stejně taky mám s24u ale Samsung má prý nej soft akorát ten hardware by mohli už zlepšit dát nějaké waw efekt