Fold7 používám jinak, než jsem čekal! Samsung udělal geniální tah s předním displejem

Originál článek publikovaný na: Vrátit se k normálnímu telefonu? Po týdnu s Galaxy Z Fold7 je to nemyslitelné!

Díky širšímu přednímu displeji je Fold7 pohodlný na běžné používání i složený Velký vnitřní displej zlepšuje práci s texty, videem i produktivitou na cestách Cena je vysoká, ale ukazuje, že skládací telefony mají budoucnost Jsem fanoušek klasických smartphonů a ke skládačkám jsem vždy přistupoval se skepsí. Trochu se to změnilo, když jsem měl možnost používat…

Jako kdyby autor článku mluvil o mé vlastní zkušenosti. Finančně jsem žádný problém neřešil. Navíc jsem Samsungu “vrátil” Fold 6. Změna v používání je ale obrovská. Rozměry, poměr stran displeje a váha byly tentokrát to co rozhodovalo před koupí. Nyní je naprosto ideální. Škoda jen toho stylusu. Telefon mám v originálním pouzdře od Samsungu v barvě telefonu s tím stojánkem. Ze začátku to působilo divně, protože kryje jen záda, ale zvykl jsem si a navíc to pomáhá při otevírání. Bonusem je antireflexní fólie. I ta dělá hodně komfortu.

Já čekal na Fold7 ale po představení to bylo pro mě obrovské zklamaní že nemá stylus a ta díra na vnitřním displeji je taky krok zpět. No alespoň byl ve slevě Fold6 tak jsem šel do něj no. Možná až v budoucnu vrátí stylus tak koupím nový. Fold7 je jen hračka pro influencery a ne pracovní nástroj.

Věřím, že tento telefon je nyní top. Ostatně je to nutností, aby s cenou přes 50 tisíc byl prodejný.