Originál článek publikovaný na: Do Česka přišel chytrý zámek Xiaomi! Nestojí mnoho a nabízí několik způsobů odemykání
Xiaomi Self-Install Smart Lock dorazil do Česka s cenou od 2 499 Kč za verzi bez číselníku. Zámek podporuje odemykání otiskem prstu, heslem, Bluetooth i hlasem přes Matter protokol. Instalace nevyžaduje vrtání ani výměnu stávající cylindrické vložky. Chytrý zámek Xiaomi Self-Install Smart Lock, který čínský výrobce globálně představil v říjnu, se konečně dostal na český…
1 Líbí se
Tak ono instalace na starší dveře vás stejně výměna vložky nemine, já co jsem si kupoval jiný zámek, je tam potřeba vložka která umožňuje zasunutí dvou klíčů z obou stran. Což v domě i u všech sousedů se prostě nepoužívalo a nepoužívá, prostě klasická stará FAB vložka.
Řekl bych, že ty baterie máte obráceně. Uvádíte, že číselník má lithiovou a zámek má 2xAA. Dle informací z Xiaomi je tomu naopak. Zamek má lithiovou, nabíjecí přes USB-C, s výdrží asi 6 měsíců při 8 zamknutích denně a číselník má 2xAA.
1 Líbí se
Opraveno, díky za upozornění :))
1 Líbí se
Zajímavé, jsem zvědav na první recenze v porovnání s Nuki a nebo Aquara.. Nuki za mě stále vítězí v rámci Auto-Unlock ale nutno dodadat, že to není vždy 100% ![]()