Funkce Pixel Screenshots, kterou Google zavádí, umožňuje uživatelům shromažďovat všechny snímky obrazovky na jednom místě s využitím umělé inteligence (AI). Tato funkce automaticky organizuje snímky obrazovky podle obsahu a kontextu, což usnadňuje jejich pozdější vyhledávání a použití. AI zde hraje klíčovou roli při identifikaci a třídění obsahu, což uživatelům šetří čas a zvyšuje produktivitu. Google se touto funkcí snaží zjednodušit správu snímků obrazovky, které často obsahují důležité informace, ale bývají roztroušené a obtížně dohledatelné.
Zkouším na P6P a funguje , dobře , všechny screenshotsy aplikace seřadila k sobě, takže je už nemusím rozbalovat v aplikaci Fotky .
Fakt? A kde si tu apku stiahla?
Kazdopadne diky za info. To som ani nevedel ze u nas ta apka funguje
Koukni do emailu !Poslala jsem ti fotky Řada 9 nemá prioritu
Na APKMirror, ale musíš stáhnout celý balík , Pozor, jinak ji nerozchodíš
@Evicka_Aege A nechceš to vše sdílet i tady v komunitě, ať z toho mají užitek i ostatní?
Link na stiahnutie aplikacie Pixel Screenshots je z Apkmirror
Videl som ze to stahovali aj na Samsung telefon takze to ASI funguje aj mimo Pixel telefony ale neskusal som to
Za tuto informaciu este raz dakujem @Evicka_Aege
Stiahnutie aplikacie Pixel Screenshots na Samsung telefon vo videu
Instalace přes APKMirror Instalater (beta)
Máš zač Abych řekla pravdu , testuji z APK dost aplikací , které nenabízí OP. Vyzkouším a když se mi hodí, nechám si je , jiné vyzkouším a vymažu .Provozuji to tak už od roku 2019 , s prvním pixelem , několikrát jsem ho sice zazdila až do továrního nastavení, ale mobil kupodivu stále je funkční. Na P6P se mi to povedlo jen jednou a to minulý rok na Vánoce Baví mne to…
To je super a potom ze su Pixely zle telefony ked vydrzia to co skusas ty tak to musia byt dobre telefony
Ale tak to ma byt. Ma sa vyskusat vsetko
Robis to dobre
Mám praxi ze Siemensmanie Jako první v ČR jsem aktualizovala Siemens S65 vzduchem (2014¨) . Můj slovenský kamarád postup ,co jsem mu napsala , uplatnil i na svém Siemensu a pak tu zprávu uveřejnil na Mobilmania.sk . Byly to krásné telefony s Edge a ICQ klientem. sem tam Java aplikace.Po krachu Siemense (Benq nestál za nic) jsem přešla na Motorolu. Kdysi ji také vlastnil Google , měla v té době tlačítka postranní přehozené jako mají Pixely . No jo, nějak se začít muselo , aby se došlo až sem , k chytrým telefonům .
Waaaau pekne zazitky mas
S tím mým slovenským kamarádem jsme vymýšleli kde co jsme byli ujetí přes zkoušení všelijakých aplikací , a navíc Siemens byla německá značka , tak jsme se na té siemens manii poměrně dorozuměli a nechali poučit a co jsme nerozuměli tak jsme si domysleli , bývaly to fajn časy