Originál článek publikovaný na: Staňte se Samsung Star v ČR! Testujte novinky a cestujte zdarma!
Samsung provozuje komunitní fórum, kde uživatelé sdílí informace a vzájemně si radí Nyní je možné stát se bližším spolupracovníkem společnosti Samsung, tzv. Star Funkce není honorovaná, nabízí ale jiné zajímavé benefity V komunitním fóru společnosti Samsung se objevil příspěvek od Community Bloggera, který oznamuje nábor nových Stars. V příspěvku naleznete mnoho zajímavých slibů, který mohou…
Ano Liborku to by se tam nesměli rozdávat bany za pravdu. Bohužel ne jen u mého případu. Když jsem ho naposled dostal za to že jsem si stěžoval na bonus program a byl už jsem dost nasr…. Nakonec to dopadlo tak jak jsem viděl teďka totálně změněné stránky a najednou to jde jednoduše. Bohužel hlavně že mi na infolince a všude možně řekli že jsem chybu udělal já jasně. Nakonec jsem se dopátral pravdy a měl jsem ji já. Samsung měl dvě stránky a dál to nebudu rozebírat. U mě je to banda co zavede bonus program a nemá dořešené zásadní věci. Nikdy víc a ještě jim lízat do zadele.