Otočka o sto osmdesát: Samsung prý ruší Galaxy S26 Edge, důvod přitom není překvapivý

Originál článek publikovaný na: Nečekaný zvrat! Samsung Galaxy S26 Edge nakonec nevyjde, důvod vás ale nepřekvapí

Samsung údajně ruší vývoj Galaxy S26 Edge kvůli zklamání z prodejů předchůdce Galaxy S25 Edge prodal pouze 1,31 milionu kusů oproti 12,18 milionům u modelu Ultra Příští rok se Galaxy S26 vrátí ke klasickému formátu Pro, Plus a Ultra Samsung prý nakonec neplánuje vydat připravovaný ultratenký smartphone Galaxy S26 Edge, který měl být součástí příští…

to zkazilo uzivateli Jirka den :face_with_peeking_eye:

1 Líbí se

Ne tenhle model mi je u zadku já mám Ultru ale to tebe fakt nemusím tankovat ty chytráku. Jinak dávno bylo jasné že se tohle nechytne. Ale myslím že řešit to s tebou nemá vůbec cenu.

Zamindrákovaný leštič ebenové tyče Jiří nám to tu všem vysvětlí :joy:

Až sem ty přispěješ s něčím užitečným, tak se ozvi ty trole.Tebe bych chtěl vážně potkat. Ale po někom kdo neumí s mobilem v ruce bych chtěl hodně no.

Ono to není žádné překvapení. S takovou baterií…tohle si Samsung zasloužil. Ještě pár takových neúspěchů a třeba se konečně zaměří na vylepšení svých aktuálních telefonů.

Je mi tě líto chlapče nebudu se s tebou zabývat :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Počkej a co si zasloužil? Že to jen vyzkoušel a půjde jinou cestou? Ono se to dalo čekat že ta tenkost bude něčím vykoupena. Zatím jsem s ultrou spokojen vylepšovat je ovšem pořád něco.

Tak to budu moc rád. Líto? Od tebe? Ty kráso tak ty máš dost.