Češi, zbystřete! Vynikající hodinky Garmin fenix 7S Pro Glass Solar zlevnily o několik tisíc

Originál článek publikovaný na: Češi, zbystřete! Garmin fenix 7S Pro Solar jsou v obří slevě

Dny Marianne přináší velmi zajímavé slevy na elektroniku Špičkové hodinky Garmin fenix 7S Pro Glass Solar nyní pořídíte za super cenu Mají solární panel pro nabíjení, titanové tělo a hromadu funkcí pro sledování zdraví Dny Marianne jsou skvělou příležitostí pro nákup nové elektroniky. V tuzemsku je dnes spustil Datart, odpoledne jsme vás informovali o extra…

Pane bože!.. Jak je někdo možný za hodinky dát takovou gardu?.. Jde vidět,že na tom nejsme tak špatně. … Rozdělena spolecnost

A podělíš se s námi o tvé důvody, proč ty nejsi ochoten dát za hodinky takovou “dardu”.

Úplně normálně … Kdo jednou zkusil ví za co ty peníze dává. Když na to nemáte tak si kupte Xiaomi nebo něco takového a máte klid ale tě cena se někde projeví. Já čekám na Fenix 8

2 Likes

No já vím, že za tu cenu to opravdu stojí. Zvlášť jestli žijete aktivně.
Mám Fenixy 7 titan, safir, solar rok a půl. A ano trvalo mi to než jsem překonal to, že za ně dávám tolik, ale ty hodinky jsou s tou apkou v mobilu a funkcemi okolo prostě wow.
Takovou podporu s jakou se prezentuje Garmin jsem se v mobilním světě snad nesetkal. Za tu dobu co ty hodinky mám tak velké aktualizace chodí snad co dva měsíce které vám přidávají nové funkce a doplňují stále nové aktivity.

Ano, je to drahé, ale tahle investice za to stojí.

1 Like

Jakmile je v nadpisu článku něco “Češi” a vykřičníky, tak je to zpravidla na nějakém odpad webu. Svět Androida tohle myslím nemá zapotřebí, vypadá to strašně a pevně věřím, že větší proklikovost to nepřináší. Nebo fakt jo? Přitom ten nadpis by byl bez toho úplně dostatečný.

2 Likes

Už to že je musím dobíjet je věc proč si je nekoupit, mám hodinky Citizen za 5000 Kč a můžu si i plavat a potápět a dobíjet už vůbec nemusím jelikož jsou solární

A měl bys odkaz na konkrétní verzi? Solární nabíjení je cool praktické. Pokud se ale bavíme o opravdu “chytrých hodinkách” s největší pravděpodobností by je solární panel nestíhal plnohodnotně napájet.

Díky za feedback a chápu to. Spousta webů ty nadpisy ohýbá ták, až je z toho fantasticky vypadající nadpis na něco co už tak fantastické není. V tomto případě bych ale řekl, že ten “fantastický” nadpis je adekvátní obsahu článku. A odpověď na to zdali to funguje, tak bohužel ano. Taky bychom byli radši kdyby ne :poop:

Nemám chytré hodinky a ani zadarmo bych je nechtěl, potřebuji vědět kolik je hodin ne 1000000 jinych blbostí

Možná dobré uvést hned ve tvé první reakci, ať si to pak někdo mylně nevyloží tak, že máš chytré hodinky za 5000 Kč, které nemusí nabíjet, protože solar :battery: :wink:

V pořádku, pro tebe tenhle článek nebyl.
Co tam máš dal?

1 Like

Příště, bez té toxicity v druhé polovině rakce. Díky

Hmmm tak s Fenixy ti u toho plavání :swimming_woman:t2: může měřit tempo, uplavané metry, tepovku a u potápění hloubku např. To, že je jednou za dva týdny sundám z ruky kvůli hygieny a nabíjení mi nevadí. Taky mám solar, ale ten nestíhá, aby hodinky byly soběstačné

Jen jsem chtěl říci že někoho nebaví dobíjet hodinky každý týden i když tyto vydrží déle