Originál článek publikovaný na: Garmin Fenix 8 je na trhu! Nechybí AMOLED displej a volání
Nová generace legendární řady Fenix je konečně tady Fenix 8 mají AMOLED displej i zabudovaný reproduktor s mikrofonem Na cenovku hodinek se ale možná raději neptejte Garmin Fenix 8 jsou tady. Americká společnost Garmin dnes na trh oficiálně vypustila novou generaci. Podle značky se jedná o největší update v celé historii řady Fenix a důvody…
Tak to abych už začal šetřit
Garmin nikdy. Nejvic pobavilo to volani to co ma konkurence davno oni az ted.
Proč bys do Garmin hodinek nešel, Jirko? Podělíš se s námi?
Zdarec, já to řeknu sám za sebe. Manželce jsem koupil Garmin venu 3. Pomáhal jsem jí to nastavit a měl jsem sám s tím problém, bez návodu bych to nechal. Tak nepřehledné prostředí jsem dlouho neviděl. Třeba jen změna ciferníku, musím udělat tři věci. To na mých Huawei watch 4 stačí podržet prst na současném ciferníku a okamžitě mi vyskočí nabídka dalších. Hodinky působí ,v kontextu s tím kolik stojí, oproti mým Huawei watch 4 lacině. Jediné, v čem mají výhodu, je možnost placení, jinak nevidím žádný důvod, proč je cena tak vysoká.
Na placení si raději prosím prsten od M bank.
No nevím, jak to mají ostatní, ale já si ciferník nastavil první den se všemi daty, které chci vidět a v rozložení, které jsem si sám poskládal a od té doby jsem neměl touhu ciferník měnit. Huawei hodinky jsem měl kdysi také, ale co si pamatuju, tak 90% ciferníků byl pouťový čínský humus s ohnivými draky nebo ohňostrojem a konfigurovatelnost žádná. Ano, u Garminu chvíli trvá, než si člověk zvykne, ale možnosti v kombinaci s výdrží baterie (MIP, Solár) jsou zase úplně někde jinde. Prostě nejsi cílová kategorie a tak to má být. Každé zboží má svého kupce.
Stačilo je mít párkrát na ruce. Strašne težítka. Bohužel každý upřednostňuje něco jineho. Ale když si vyzkouší jak vše u Garminu funguje a nefunguje viz. Třeba jejich apka tak jsem rad že jsem do nich nešel.