Originál článek publikovaný na: Oblíbená Google aplikace dosáhla na 10 miliard stažení! Zkusil ji snad každý
Fotky Google jsou desátou aplikací amerického giganta, která dosáhla na 10 miliard stažení Před nimi na tuto hranici dosáhl například Google Chrome, YouTube či Disk Google Aplikace je součástí (téměř) každého Androidu, dosažení této hodnoty není velkým překvapením Aplikace Fotky Google, spuštěná v roce 2015, se stala stálicí na mobilních zařízeních a nedávno pokořila další…
Nepoužitelná, dělá bordel ve fotkách ty co mají být první jsou poslední furt to otravuje ze zálohou o kterou nikdo nestojí a samo to upravuje jas a kontrast i když fotografie jsou foceny ze zrcadlovky a ne z mobilu proto používám jen galerii od Xiaomi ta je 100% lepší
Kárník, a voni jsou normální? Bodejť by neměla nejvíc stažení, když je to aplikace, která je (téměř) povinně nainstalována na každý nově aktivovaný smartphone se systémem Android.
P.S. Po přijetí nových autorů jsem měl dojem, že úroveň Vašeho bulváru se docela zvedla, ale jsem zklamán, nováčci se snížili na Váš standardní podprůměr. Je mi to líto, tento web sleduji v podstatě od jeho vzniku, ale od jisté doby Vám bulvárnost může závidět i bývalý tisk AHA.
Aplikace, která je v mobilu už z výroby, nelze brát jako, že je stažená a dokonce že je oblíbená. Takže demagogický popis. Takže prosím reálný počet uživatelů, kteří ji opravdu používají.
Ja ji v Androidu nemam. Ale android = samsung. Jinou znacku bych s androidem uz nekoupil. Samsung galerie se da synchronizovat s OneDrive, Google fotky ne - a nemyslim backup pomoci OneDrive aplikace ale opravdu synchronizaci. Google Drive je proti OneDrive vyrazne drazsi.
Google Fotky nemusi byt nainstalovana. Zalezi na vyrobci telefonu. Ja ji v samsungu nemel a nemam.
No jestli to nebude tím, že na spoustě telefonu jsou již předinstalované
Já to v mobilu nemám asi to bude tím že jsem to deaktivoval hned po rozbalení telefonu