Originál článek publikovaný na: Kde najít 50 GB dat 199 Kč? Hned vedle rohlíků | Svět Androida
Spotřeba dat roste, zvláště v době zajímavých sportovních akcí Tesco mobile ku příležitosti mistrovství světa v hokeji připravilo zajímavou akci Můžete snadno získat 50 GB dat za 199 Kč. Využít je můžete, jak chcete Mistrovství světa v ledním hokeji je středem pozornosti, a to zaslouženě. Bohužel sledování přímých přenosů na mobilu může být problém, protože…
Kolik dat spotřebuju měsíčně, opravdu netuším, neboť z 90 % času na mobilu jsem na Wi-Fi, která je dnes takřka všude.
Děkujeme za zprávy o tom jak to máte u vás
Díky za info. Hned jsem klidnější.
Víte, že za každým článkem bývá od redaktorů osobní otázka? Nevíte, že?
Přečtěte si článek. Na závěr je osobní otázka a má reakce k ní sedí rozhodně více než ta Vaše reakce.
Jde to většinou najít někde pod Nastavení → Připojení → Využití dat, pokud by tě to zajímalo
Cože 100GB hladce nepotřebovat? Tak to je tedy opravdu klauniáda… Tipnu si, že to je pro většinu intetnetově gramotných tak základ na kterém se začíná…
Mám na mobilu průměrnou denní spotřebu 3 GB mobilních dat. Pokud využijí hotspot pro připojení noťasu tak je to kolem 6 GB mobilních dat denně. Datamanii jsem občas dobíjel i 2x měsíčně… Ale tak je pravda, že ais nejsem úplně běžný uživatel no…
Celkem by mě zajímalo kolik za data platí dnešní mládež co furt civí do TikToku, Instagramu, apod. sociálních sítí. a jakou mají spotřebu dat…
Za mě tam chybí virtuální operátoři. Kaktus za 300kc měsíčně, sice za daných pravidel, nabídne 100min, 100sms a 6GB plnou rychlost, poté neomezeně 2Mb rychlost. Ten kdo moc nevola, nepíše sms a platí si iptv, tak mu tento tarif vystačí. Pokud jej budete používat pravidelně vše zbylé vám převede na další měsíc a nesebere jako ostatní operátoři. Ba dokonce má akci dobijecka kdy vám zdvojnásobí od nabytí 200kc kredit na dvojnásobek. Za ten si můžete dokoupit balíčky služeb dle libosti. A i ty vám při nevyuziti, převede na další měsíc. Člověk musí vědět co bude potřebovat, tak jsem měřil volání, sms data a pak jsem hledal a počítal kdo je pro mě nejvýhodnější. Dá to práci a chce to čas. Ale jsem spokojený.
A proto máme tuto komunitu, abyste mohli upozornit na zajímavosti, které nám utekly. Já třeba na tuto akci narazil při nákupu v Tesku, hlásili to v místním rozhlase. Až narazím na akci Kaktusu, která zaujme, rád o ní napíšu. Snažíme se ale spíš informovat o mimořádných akcích, protože to, co popisuješ ty, znamená analýzu všech operátorů - to by ještě šlo, ale co už nejde, je namapování na konkrétní potřeby. Já mám třeba určitě jiné požadavky než ty.
Mám to stejně a pokud čerpám data tak maximálně 200mb z 500mb za měsíc co mám v tarifu
Dohledal jsem to. Cca 4 GB měsíčně použiji přes data a kolem 30 GB na Wi-Fi.