50 GB dat za 199 Kč třeba na sledování hokeje? Poradíme, jak na to, ale nesmíte dlouho váhat

Originál článek publikovaný na: Kde najít 50 GB dat 199 Kč? Hned vedle rohlíků | Svět Androida

Spotřeba dat roste, zvláště v době zajímavých sportovních akcí Tesco mobile ku příležitosti mistrovství světa v hokeji připravilo zajímavou akci Můžete snadno získat 50 GB dat za 199 Kč. Využít je můžete, jak chcete Mistrovství světa v ledním hokeji je středem pozornosti, a to zaslouženě. Bohužel sledování přímých přenosů na mobilu může být problém, protože…

1 Líbí se

Kolik dat spotřebuju měsíčně, opravdu netuším, neboť z 90 % času na mobilu jsem na Wi-Fi, která je dnes takřka všude.

1 Líbí se

Děkujeme za zprávy o tom jak to máte u vás :wink:

3 Líbí se

Díky za info. Hned jsem klidnější.

Víte, že za každým článkem bývá od redaktorů osobní otázka? Nevíte, že? :slight_smile:

Přečtěte si článek. Na závěr je osobní otázka a má reakce k ní sedí rozhodně více než ta Vaše reakce. :slight_smile:

Jde to většinou najít někde pod Nastavení → Připojení → Využití dat, pokud by tě to zajímalo :slight_smile:

Cože 100GB hladce nepotřebovat? Tak to je tedy opravdu klauniáda… Tipnu si, že to je pro většinu intetnetově gramotných tak základ na kterém se začíná…

2 Líbí se

Mám na mobilu průměrnou denní spotřebu 3 GB mobilních dat. Pokud využijí hotspot pro připojení noťasu tak je to kolem 6 GB mobilních dat denně. Datamanii jsem občas dobíjel i 2x měsíčně… Ale tak je pravda, že ais nejsem úplně běžný uživatel no… :rofl:
Celkem by mě zajímalo kolik za data platí dnešní mládež co furt civí do TikToku, Instagramu, apod. sociálních sítí. a jakou mají spotřebu dat…

Za mě tam chybí virtuální operátoři. Kaktus za 300kc měsíčně, sice za daných pravidel, nabídne 100min, 100sms a 6GB plnou rychlost, poté neomezeně 2Mb rychlost. Ten kdo moc nevola, nepíše sms a platí si iptv, tak mu tento tarif vystačí. Pokud jej budete používat pravidelně vše zbylé vám převede na další měsíc a nesebere jako ostatní operátoři. Ba dokonce má akci dobijecka kdy vám zdvojnásobí od nabytí 200kc kredit na dvojnásobek. Za ten si můžete dokoupit balíčky služeb dle libosti. A i ty vám při nevyuziti, převede na další měsíc. Člověk musí vědět co bude potřebovat, tak jsem měřil volání, sms data a pak jsem hledal a počítal kdo je pro mě nejvýhodnější. Dá to práci a chce to čas. Ale jsem spokojený.

A proto máme tuto komunitu, abyste mohli upozornit na zajímavosti, které nám utekly. Já třeba na tuto akci narazil při nákupu v Tesku, hlásili to v místním rozhlase. Až narazím na akci Kaktusu, která zaujme, rád o ní napíšu. Snažíme se ale spíš informovat o mimořádných akcích, protože to, co popisuješ ty, znamená analýzu všech operátorů - to by ještě šlo, ale co už nejde, je namapování na konkrétní potřeby. Já mám třeba určitě jiné požadavky než ty.

Mám to stejně a pokud čerpám data tak maximálně 200mb z 500mb za měsíc co mám v tarifu

Dohledal jsem to. Cca 4 GB měsíčně použiji přes data a kolem 30 GB na Wi-Fi.

1 Líbí se