Zprávy Google dostávají animace přes celou obrazovku. Jak je vyvolat?

Originál článek publikovaný na: Zprávy Google dostávají animace přes celou obrazovku. Jak je vyvolat?

Reklama Původně jednoduchá aplikace Google Zprávy se od pouhého posílání SMS rozrostla Dnes umožňuje skupinové chaty, podporuje RCS a učí se stále nové věci Nejnovější fíčurou jsou zábavné animace, které se občas zobrazí po odeslání zprávy Google Zprávy dostaly zajímavé zpestření. Za jistých okolností se zobrazí celoobrazovková animace. Animace se zobrazuje odesílateli, ne příjemci. Její…

Teďka dotaz jak pro Libora tak pro ostatní co google zprávy používají. Jsou v něčem lepší, než Samsung a jejich zprávy? Díky za odpovědi.

Ani ne. Ale prostě se prosadily. Pokud máš chytré hodinky s Wear OS, líp se to synchronizuje. Jinak mně víc vyhovovaly ty od Samsungu.
A pokud to bude Google plnit podobnými nesmysly, budu muset hledat alternativu. Protože mezi všemi těmi animacemi zbyl už teď jen malinký kousek místa na samotnou odesílanou zprávu… :slightly_frowning_face:

1 Líbí se

Mám léta samsung zprávy,už jsem několikrát přepnul na google zprávy,dal jim chvíli šanci,ale pak jsem se zase vrátil zpět. Mám je radši.Snad ještě chvíli vydrží podpora

1 Líbí se

Lehká pomoc

Takže taky zůstávám na Samsung zprávách. Jak to ukončí nahodim google. Jiný bazmek bych ani neinstaloval. Díky. Jinak jsem snad neměl na watch od Samsungu se sinchronizaci problém jak píše Libor.

Nepoužívám. Právě kvůli všem těm fíčurám nemají Google Zprávy v mém mobilu co pohledávat. Kdo chce blbnout, ať mi píše na WhatsApp nebo Messenger.

1 Líbí se

Ono se to s tou synchronizací zlepšilo potom, co Samsung přešel na Wear OS. Předtím kdo měl Wear OS, musel používat SMS od Google, kdo Tizen, tak od Samsungu. Teď je to jedno a je to spíš o zvyku.

Jasný to vím že to tak bylo předtím. Snad Samsung brzo svoji apku nezařízne. Na úkor Googlu.