Originál článek publikovaný na: Známe nové detaily o Redmi Note 16 Pro+! Prý celosvětově nabídne 200Mpx foťák
Redmi Note 16 Pro+ by podle čerstvého úniku mohlo dostat 200Mpx hlavní fotoaparát Xiaomi by tak napravilo kontroverzní rozhodnutí z generace Note 15, kdy z Pro+ verze 200Mpx senzor zmizel Představení řady Redmi Note 16 se očekává začátkem roku 2026 v Číně Zatímco řada Redmi Note 15 se už několik měsíců prodává v Číně a…
Jsem velmi rád, že si nemusím přát návrat 200Mpx fotoaparátu, páč ho mám k dispozici již od loňského roku s modelem Xiaomi Redmi Note 14 Pro +….. Co bych mohl čistě teoreticky závidět, tak to je kapacita baterie. Avšak to je taky relativním a záleží, jak všichni dobře víme na tom, k čemu se telefonní aparát používá. Zda a jenom k volání a nebo k celodennímu sjížděním všech možných i nemožných SS ( rozuměno samozřejmě že sociálních sítí). Mně bez problémů vydrží baterie o kapacitě 5110mAh více jak dva dny… Svět se prostě zbláznil…Nový model (podle mne) vybíráme přeci vždy a bez výhrad podle parametrů a vždy tak, abychom se posunuli dál, než jsme byli dosud. Proto nechápu model Redmi Note 15… Jediný logický důvod proč se model Redmi Note 16 vrací úroveň Redmi Note 14 (krom kapacity baterie a designu ) je ten, že bude ve výsledky o pár tisíc korun českých dražší než Redmi Note 15….. Nic rozumnějšího mně prostě napadá. Obyčejný marketing…Nakonec ale je třeba zmínit, že Každé zboží má svého kupce. To je ale jenom můj názor. A nikomu ho samozřejmě že nenutím.![]()
![]()
![]()
To “podle mne“ je kámen úrazu. Já když se zeptal známého, proč chce po 5 letech zase Motorolu, tak mi řekl, že je to americká firma a dělali autorádia už před druhou světovou. O Motorola Mobility v rukách Lenovo ani tušení, parametry absolutně netřeba. To jen k tomu, jak “vybíráme“ věci ![]()