Originál článek publikovaný na: To bude hit! Nové Redmi přinese obří baterii a teleobjektiv
Redmi Note 15 Pro+ 5G dostane masivní 7 000mAh baterii Displej nabídne zakřivený panel s rozlišením 1,5K Hlavní 50Mpx fotoaparát doplní teleobjektiv se stejným rozlišením Oblíbená série Redmi Note se opět připravuje na expanzi. Podle čerstvých informací se již brzy dočkáme nové generace Redmi Note 15, přičemž nejvyšší model Redmi Note 15 Pro+ 5G má…
Zakřivený display největší hloupost co může být. Tak hlavně že to má být hit. To určitě.
Právě naopak, lepší než aby to vypadalo jako klon ajfónu, jako dělají všichni ostatní… Zoufalci
Aha a ono to teďka vypadá jak? S tím zaobleným nepraktickým displayem? Pak si to člověk koupi a nestačí se divit co je jejich os za srac… I když to má baterku 7000 co? Njn Číňanek naláká pak se člověk nestačí divit.
a co dnes není “číňánek”…zkuste se prohrabat věcmi u sebe doma..pokud tam nemáte od soudruhů nic, pak dehonestujte. v opačném případě raději mlčte. a co do šaomi, už dávno to není outsider.
Bavím se o mobilu a ten vážně od téhle bandy nemám. No ono v sw je a velký. Bohužel. Nevidím důvod tohle nemluvit když je to pravda.
Nechci nic říkat,ale srovnej si na bench marcich podobné vybavené telefony Xiaomi a iPhone a uvidíš,kde se nachází nějaký iPhone )) a zadruhé iPhone je plný čínských součástek , už je americká jen značka ))))
Mě ale benche vůbec nezajímají. Mě zajímá, jak se to chová uvnitř systému, a to je ta katastrofa, o které já píšu. Podpora žalostná, optimalizace o té ani nemluvím. Už víš, o co celou dobu píšu?
Jak vypadá? Lépe než ti kloni ajfóna. A že je takový displej nepraktický? Haha, s tímto typem displeje jsem nikdy problém neměl co do odolnosti, a nechtěné dotyky, ty mám více na rovném displeji.
Hyper OS svými možnostmi překonal každého a je jen otázkou kdy také překoná iOS. Čína zkrátka telefony umí a konkurence ztrácí
Právě že ten rozdíl v OS je dost malý! Minimálně ve vlajkach. Chtělo by to občas srovnávat stejnou třídu
Ta podpora, o které tak píšeš, se náhodou dost zlepšila. To může potvrdit můj Redmi Pad SE, který ji má na svou třídu dost dobrou
Nechtěně dotyky máš víc na rovným jo? Aha dobře
moc fajn se na to pak lepí fólie a skla. Tím to asi zhasne ne? Proto všichni velcí hráči od téhle blbosti upustili co? Prosím tě konci už.
Ano to vidím jak se podpora zlepšila
stačí si dočíst na různých fórech jen to že když se vyskytne nějaká chyba tak pak se opravuje Bůh ví jak dlouho asi tak. Krásná podpora úplně ukázková. Hele kdybych činu neměl někdy v ruce a lidí kolem sebe tak to ani nepíšu ale bohužel jo to bída plus jejich optimalizace taky.
Jinak ani srovnávám pokaždé stejnou třídu týdny nejvíce vlajky. Ale i ten střed neboj.
Tak to těžko Anežko! Oni s tím skončili, protože chtějí být jako Apple, který si myslí že být jiný je výhoda. Je to zoufalý počin, začali ztrácet (protože iovcí přibývá - jejich degenerace se šíří jak virus), tak se nyní pokouší pár těch iovcí přilákat tím, že se budou Applu co nejvíc přibližovat.
PS - fólie se mi na zakřiveny displej lepí dobře, možná i lépe. A stejně mi ten displej nikdy nepraskl.
Já měl vždy Čínu, ať už Xiaomi, Huawei, nebo teď Moto. A nikdy žádný problém s podporou
Ty píšeš kámo takové kraviny
ale ok na poctěni sranda gl ať si koupíš někdy vlajku tak pak napiš kde máš zahnutý display ty komiku ![]()
To ty jsi tady ten zajatec svých pomatených představ
. Já vlajku nepotřebuji, nemám zapotřebí si něco dokazovat. A kdyby tě to zajímalo, tak stále tu jsou vlajky s alespoň quad curved displejem. Vivo X200, některé modely Huawei Pura/Mate, a dokonce i OnePlus 13 - tihle totiž nepotřebují zoufale se podobat ajfónu!
Že ty jsi iovce? ![]()
Ty moc pořád nechápeš to, co dělá zakřivení, co? No tak si o tom něco přečti a pak mluv tyhle kraviny. To, že každý druhý na to nadává a já byl toho taky příkladem, když se toho konečně Samsung vzdal, a ejhle, konečně je to 100x lepší a použitelnější než zahnuté displeje, kde těch náhodných dotyků je mega víc jak na čistém rovném displeji. A další věci, které to přináší, si už najdi ty jelítko. Dal nemá cenu vůbec o tom diskutovat.
Pokud to má takové benefity jak říkáš, proč hodinky nemají rovný displej? Dokonce i AW 11 mají stále zakřivený displej
.
Náhodné dotyky jsou čistě subjektivní záležitost - já je třeba mám i na tom rovném displeji. Tudíž to není vina zaoblených displejů.