Originál článek publikovaný na: YouTube Music v Česku spustil skvělou novinku. Hledání písniček je díky ní hračka!
YouTube Music experimentovalo s funkcí zvanou Hum to Search Nyní se vychytávka rozšiřuje také mezi České uživatele, funguje i nám Umožňuje vyhledávání písniček jejich zabroukáním či zazpíváním V březnu jsme vás informovali o nové vychytávce mobilní aplikace YouTube Music, která zjednodušuje vyhledávání písniček. Tehdy se pouze rozšiřovala k vybraným uživatelům, zřejmě v rámci testování, ale…
Shazam je v tomto případě lepší jelikož YouTube vůbec nepoužívám kvůli reklamám atd…
Mám YT Premium, takže i YT Music a v Galaxy S24 Ultra i tuto funkci vyhledávání v aplikaci.
Zkusil jsem náhodnou hudbu z mé hlavy a našlo mi to něco jiného. Ale uznávám, že to moje chraplavé mumlaní bylo více podobné tomu, co to našlo. Respektive, v hlavě jsem měl jen malý kousek a když jsem byl vybídnut aplikací ať to nevzdávám, začal jsem si asi vymýšlet nebo má hlava odněkud vytáhla právě to co mi to našlo
Může to být samozřejmě tím, že dnešní hudba je plná remaků a “inspirací” ze starších songů
Ale zas tak dobré to asi nebude. ZaNaNoval jsem tomu Pokáčovo reklamní song na jednu novou banku a poprvé mi to našlo Toxyo, Opozit - YouTube Music
což uznávám, že tam jakési nuance jsou a podruhé mi to našlo chipmunkový remake Kpt. Jacka což teda nevím, nevím
Ja na to pouzivam Google apku. Ta zatial nasla vsetko a spravne. Ale asi nema historiu/kniznicu hladania. Alebo som to zatial nenasiel. Mozno to ma neviem ale ked rychlo potrebujem najst pesnicku tak len odomknem telefon posuniem z lava do prava tuknem na mikrofon a uz mi to hlada
Nemas ziadne apky naviac ziadne reklamy ziadne blbosti