Xiaomi Pad 7S Pro chce nahradit váš počítač. Nabídne fantastický výkon, extra rychlé nabíjení a tenké tělo

Originál článek publikovaný na: Xiaomi Pad 7S Pro chce nahradit váš počítač! Nabídne nejen špičkový výkon

Reklama Xiaomi na sociálních sítích ukázalo tablet Pad 7S Pro Dostane procesor XRING O1 a velkou baterii se 120W nabíjením Přední straně bude dominovat 12,5″ panel, chloubou má být i software Už několik měsíců se spekuluje o Xiaomi Pad 7S Pro, který rozšíří dosavadní rodinku tabletů od populární čínského značky. Ona sama nyní konečně odhalila…

Uvidíme, na netu je kapacita baterie 12160mAh..
Snad bude u nás když tu máme 6S Pro.

Cena nebude nízká, ale jsem zvědav. Jestli to ale bude mít jen LCD, tak je to škoda.

A co gps? Konkurenční tablety to mají.

Co myslíš tím, že na netu je kapacita 12k? :sweat_smile:

Pokud tam bude Android, tak z logiky věci POČÍTAČ NENAHRADÍ. Není to o výkonu, ale o aplikacích. I takový blbý Acrobat je oproti PC verzi hrozně zkriplený.

Na X jsou parametry a dost článků píše že má 12160mAh.

aha, díky za objasnění. já v článku vycházím z oficiálního příspěvku od Xiaomi na čínské platformě Weibo, kde se zmiňuje právě 10,6k

1 Líbí se

Jojo tady a i jinde psali 12160mAh tak uvidíme:

Spíš si myslím že to bude těch 10610mAh.

díky za zaslání toho zdroje. schválně jsem teď ještě procházel Weibo účet Xiaomi a už stihli i publikovat příspěvek týkající se přímo té baterie