Třikrát hurá! Nadupaný Xiaomi Pad 6S Pro se 144Hz displejem míří do Česka

Originál článek publikovaný na: Třikrát Hurá! Nadupaný Xiaomi Pad 6S Pro míří do Česka

Xiaomi před nedávnem vydalo nový vlajkový tablet Nabušený Pad 6S Pro evidentně míří na tuzemský trh Má výkonný Snapdragon a displej s vysokou frekvencí V den, kdy Xiaomi na tuzemském trhu oficiálně představilo řadu Xiaomi 14 a další chytré produkty, jako například hodinky Watch 2 a Watch S3 nebo chytrý náramek Smart Band 8 Pro,…

Bez GPS, bez 5G, jsem fanda mnoha výrobků Xiaomi, ale tohle bezbřehé adorování nemá smysl.

1 Líbí se

Obojí u tabletů nepodstatné. GPS nebo 5G používá u těchto přístrojů zlomek uživatelů. Takže hejt z principu.

No jistě Lukáši, co ty nepoužíváš, to je nepodstatné. Ono to tak u skladníků ve šroubárně možná je, tak si představ, že kdo se živí třeba psaním, 5G potřebuje. Kdo chce cestovat, potřebuje zase GPS. Chápu, že trollíš z principu, ale zkus to jinde.

Skladník ve šroubárně opravdu nejsem :slight_smile: Ale o mě to není. Psal jsem, že u tabletů je GPS a 5G důležité jen pro zlomek uživatelů a za tím si stojím. Nemluvíme o mobilu. Zkus si vygooglit význam slova trollení, než sem napíšeš podobnou perlu. Podle Tebe tedy skupina uživatelů, která se živí psaním, je pro výrobce nějaká podstatná skupina, kvůli které se se jim u už tak minoritního produktu, jak jsou tablety, vyplatí vyrábět x verzí (SKU)? To se vyplatí možná jen Applu nebo Samsungu. Nehledě na to, že GPS by zvýšilo cenu, o jejichž minimalizaci se Xiaomi dlouhodobě snaží. A pár desítek tisíc prodaných kusů navíc by jim všechny náklady s tím související nezaplatilo. Oni ví moc dobře (zejména ve srovnání s Tebou), co se vyplatí a co ne. Pěkný den.

Uživatel Tommy_CZ už před 3 dny dostal dočasný ban za poručování pravidel komunity. Je to patrné, pokud si klikneš na jeho nick
image