V dnešní recenzi se podíváme na Xiaomi Pad 6S Pro aneb nejvybavenější tablet této značky u nás
Tablet se neřadí jen mezi to nejlepší, co můžeme najít v portfoliu tohoto čínského draka, zároveň patří mezi nejvýkonnější a nejvybavenější Android tablety na našem trhu
Bude to stačit, aby se prosadil na opakovaně skomírajícím trhu?
Mám ho 5 týdnů a jsem spokojená. Koupila jsem ho v akci v Alze včetně příslušenství, takže jsem oproti nynější ceně ušetřila zhruba asi 3000 Kč za vše.Vsechno dobrý,jen vadí hlasitější cvaknutí touchpadu při potvrzování. Využíván je hlavně na filmy ,videa , tv a kreslení. Nemusí se kreslit jen stylusem,ale např. i prstem .
Tak hlavne nech sluzi. Myslim si ze na filmy a socialne siete a podobne tak to je dost dobry tablet
Děkuji, mám zato, že jsem asi jediná na komunitě androidu , kdo ho má .
Soudím dle (0 ) nula dalších příspěvků pod článkem .
HyperOS mi nevadí, ale mobilní telefon Xiaomi s Miui mi hodně vadil.
Nesedli jsme si spolu .
Pixel je Pixel . Přednost má čistý Android .Tak proto .
Asi ano vyzera to tak zatial ze si jedina kto ho ma. Aspon si mozes povedat ze si ho mala prva
Ja skor ako tablet pouzivam notebook. Ale rozmyslam ze si vyskusam nejaky Chromebook. Pixel telefon a k tomu Chromebook bude dobre combo
Mne zase vyhovuje trojkombinace stolní PC s velkým monitorem , tablet a Pixel
Propojila jsem všechny tři dohromady přes Bluetooth . Tablet je bez simky , v šuplíku jsem našla skoro zapomenutou 100 GB sim kartu od Tmobile , kterou jsem vložila do dalšího Pixelu když se jede mimo domov nemusí se shánět veřejná wi-fi . Dokonce přes Blue lze propojit Pixel 6 Pro s televizí LG 4 roky starou .
No aj tak sa to da
Ja mam radsej skor telefon a notebook alebo teraz ten Chromebook a na tom vlastne urobim uplne vsetko
Já totiž chodím o berlích po úrazu , proto nee NTB , ale jen tablet .
Aha jasne. Tak to chapem